#szatyrosok lázadása (+videók, képek)

#szatyrosok lázadása (+videók, képek)

Vesztettek, azaz pontosabban a laposföldi logikába illeszkedően győztek Bertalanék a hétvégi rendszerváltó forradalommal. A három naposra meghirdetett, gigamega nagyra tervezett rendezvény végül alig másfél napot élt, de így is orbitális sikernek könyvelték el a szervezők.

Vesztettek, azaz pontosabban a laposföldi logikába illeszkedően győztek Bertalanék a hétvégi rendszerváltó forradalommal. A három naposra meghirdetett, gigamega nagyra tervezett rendezvény végül alig másfél napot élt, de így is orbitális sikernek könyvelték el a szervezők.

Miközben az országban ezrek emlékeztek a Kitörés hőseire, elvesztett családtagjaikra, pár száz ember, aki nem mellékesen igaz magyarnak vallja magát, tudomást sem véve e napról, hőzöngött egy kicsit a város másik oldalán.

Bertalan Attiláról, a kamionjából és cserépkályhája elől rendszeresen élőző Rend-Szerváltó vezérről már sokszor írtunk. Ő az, aki a facebook bugyraiban csak #üvöltődervis néven szerepel, és egyes antihíve szerint ő az, aki a #szatyrosok forradalmát vezeti.

Amúgy az alapvető probléma nem azzal van, hogy valaki rendszerváltást szeretne. Az mindig tiszteletre méltó, ha valaki kiáll az elvei mellett és küzd a céljaiért. Azzal sincs baj, ha valaki tüntet egy célért, hiszen ez akár nyomásgyakorló eszköz is lehetne. De a fenti # címeket ki kellett érdemelni.

A hétvégi rendezvényt a totális rendszerváltásért hirdették meg, mert véleményük szerint

Mindeközben Orbán a Várkert bazárban tartott évértékelőt, és biztosan nagyon rettegett a hatalmas tömegtől, sőt, lemondását is fontolgatta.

Szóval miután Bertalan mindenkivel összeveszett már Bódis Csabától Fórizs Eszterig meg vissza, hát maga hirdetett egy újabb eseményt, ahová ismételten is százezer embert várt. Legalább az Alkotmányos Ellenállás maroknyi csapatára számíthatott, ők mindig és mindenhol ott vannak úgyis. Tudják, ők azok, akik kijelentették, hogy ők a magyar állam tulajdonosai, Magyarország az ő kizárólagos tulajdonuk és kész, ezért megalapították a Magyar Állam Tulajdonosainak Társulását, csak valahogy nem értik, miért vannak rendre olyan kevesen.

Ám a lényeg, hogy szombat délre össze is gyűlt nagyjából 800 ember a Vajdahunyad vára előtti füves területen. Ez volt az a pillanat, amit Bertalan jó ideig nem tudott kezelni. Valahogy ahhoz szokott, hogy 50-100 ember jelenik meg, amikor személyesen, és nem a kamionból vagy a kályha elől hirdet igét, amolyan igazi #üvöltődervis módjára, így ez a 800 ember hatalmas tömegnek látszott. De gyorsan összeszedte magát, mivel már korábban meghirdette, hogy az ő rendezvényére bizony az ENSZ az ő külön kérésére küldöttséget küld, mert ha összejön a százezer fő, akkor az már hiteles rendszerváltás, és ezt dokumentálni akarják. Ehhez – állítása szerint – az ENSZ-megfigyelők drónokkal fogják figyelni a területet, és így számolnak.

Óránként megejtett üvöltései szónoklatai egyikén fel is mutatott az égre, hogy megjöttek a drónok, de ezt legfeljebb szavain csüngő hívei látták lelki szemeikkel, rajtuk kívül más nem. Egyébként az volt a szerencséje, hogy a sok elvakult, szerelmes hölgy és a #szatyrosok csapata, azaz a kukákhoz sörösdobozzal gyakran járuló alkeszek, néhány Cofidis- és Provident-károsult, meghasonlott sámán, egy-két, az ultraliberális G-Ras zenéjére is átszellemülten vonagló turbószittya, valamint az oltásellenes vérmamik nem nagyon néztek fel, inkább benyögtek időnként „ad has” pár számot. Ezek átlagosan 5 és 10 ezer között mozogtak, de csak addig, míg az #üvöltődervis este ki nem nyilatkoztatta, hogy 21 ezren voltak, ennyit számolt az ENSZ, és kész.

Hogy mi is ez az ENSZ-es vízió? Nos, a történet lényege az, hogy az #üvöltődervis állítása szerint kapcsolatban áll az ENSZ-szel, akik neki azt mondták, hogy ha egy adott ország lakosságának egy százaléka vagy százezer ember összegyűlik és kinyilvánítja önrendelkezését, akkor majd az ENSZ-megfigyelők drónokkal megszámlálják a jónépet. Amennyiben megvan a #százezer, akkor nyertek és övék az ország, a dicsőség és a hatalom. Ám – ez is fontos – ilyen drónos számlálást csak tizenötévente egyszer lehet kérni/rendelni, szóval nagyon oda kell tenni magukat. Valószínűleg ez volt az oka, hogy orbitális számokat hazudtak be vidókban, kommentekben, hátha vérszemet kap pár vasárnapi kiránduló, a szomszédos állatkertben sétáló, esetleg nekiindulnak újabb buszok Karakószörcsögről is.

Hírdetés

Nem sikerült, akkor sem, ha nem csak a #szatyrosok jelentek meg, de jöttek a Hungary Truck Convoy megmaradt, még ki nem vérzett harcosai is a mogyoródi nomádtáborból, legalább hat kicsi kocsival és egy nagyobb, luxus kategóriájú járművel, csak úgy, az éhezés és mindmeghalás jegyében, hátha meglesz a #százezer.

Aztán jött az este, fogyott a jónép, a vidékről érkezett kisbuszos különítmények hazamentek, a rendszerváltás pedig ismételten is elmaradt, amit sokan sérelmeztek, ezért másnapra ismét meghirdették a folytatást. Igazság szerint azt nem szemléltük meg, hogy éjszakára maradtak-e ott, bár a felhívás úgy szólt, ők bizony nem mennek haza. De hát hideg volt az éjszaka, mi pedig az efféle rendszerváltásnak nem vagyunk hívei, már csak azért sem, mert mint említettük, hideg volt. És hát hidegben/melegben nem lehet rendszert váltani, ezt már Bertalan csapatától megtanultuk.

Másnap, azaz vasárnap is töretlen lelkesedéssel üvöltözött Bertalan mindenről, ami a kedvenc témája, majd a #háromszázak élén átvonult a Hősök terére, ahol a szép szoborcsoportra felugorva folytatta #üvöltődervis műsorát.

Volt valami gebasz az ENSZ-szel is, bár gyaníthatóan nekik tudomásuk sem volt erről az egész, szánalmas bohózatról. Szóval Bertalan valahogy azt akarta elérni, hogy az ENSZ törölje a drónfelvételeket és minden rögzített adatot, mert a másfélnapos bohóckodás igazából csak főpróba volt, és tévedés lehetett az is, hogy az ősmagyarságára büszke Bertalan egymás után tolta le a Kárpátia, az István a király és G-Ras zenéjét, miközben mellette sámán dobosok vonaglottak és a jónép körtáncot lejtett.

Szóval lehet, annyira nem is nagy baj, hogy nem készült jegyzőkönyv, meg drónfelvétel, lévén az ENSZ-nek lövése sem volt a #szatyrosok forradalmáról, de azért azt is töröljék, mert később, egyszer, egy másik időpontban újra megkísérlik összehozni a százezret. Azt már csak nagyon halkan mondjuk, hogy egy fiatalember, aki egyébként drónpilóta, lekérte a kérdéses területre adott napokon bejegyzett repülés engedélyeit, és semmit, de semmit nem talált, ami Bertalanra vagy az ENSZ-re vonatkozott volna.

Reméljük, hogy a korábban általa, jótékony motivációs gigahazugságként említett 15 éves korlátozás azért nem lép életbe, és egyszer talán az ENSZ is felfigyel az #üvöltődervis elhivatottságára és/vagy elmeállapotára. (Privát kérdés: ennek az embernek tényleg jogosítványa van és egy batár nagy kamionnal közlekedik? Nem ártana közhírré tenni, mikor merre jár, hogy a biztonságunk érdekében elkerülhessük.)

Azt is csak nagyon halkan merjük leírni, hogy bár Bertalan szerint a varsói magyar nagykövetség előtt is tüntettek velük egyidőben vagy húszezren, erről a gigamega eseményről a varsói követségen sem tudnak, erre vonatkozó válaszlevélre is ráleltünk az interneten.

Na, de sebaj. Ők elmondták a követeléseiket, amelyek szerint kérik, sőt, követelik azonnal a

Sok követelésükkel egyébként még akár egyet is tudnánk érteni, de ez a valami, amit ők tüntetésnek és rendszerváltásnak hívnak, inkább tűnt beszívott, víziókkal küzdő szektások szeánszának, mintsem valamilyen komolyan vehető véleménynyilvánításnak. És akkor olyan apróságokba ne is menjünk bele, hogy az ENSZ nem világkormány, nem felettes szerve a magyar kormánynak, hanem egy – nem túl sikeres – szövetség, amelyik még soha, sehol, egyetlen egy válságot sem tudott megoldani, de legalább jó pár helyen elmélyítette azt beavatkozásával. Azt se kérdezzük meg, hogy ha az Alaptörvény érvénytelen, akkor milyen jogszabályok és törvények mentén működő rendőrségen jelentették be a rendezvényt és milyen szabályokhoz igazodóan terelgették az embereket a rendőrség kérései alapján. Tudomásunk szerint az 1989-es Alkotmányban semmiféle 2022-re vonatkozó szabályozás nem volt.

És nem tudunk azonosulni a #szatyrosok seregéve, nem csak azért nem, mert a mi életünkben magyarságunk megélése nem fér össze G-Ras zenéjével (sem), ám leginkább azért, mert az #üvöltődervis semmiféle egységes eszmerendszert nem képvisel. Mindig a saját szűk köre vélt vagy valós problémáiból kiindulva üvölt és kinyilatkoztat egy sort, ráhúzva a sémát mindazokra, akiknek elegük van mindenből, ámde tájékozódni csak a facebook legmélyebb bugyraiban megoszlott blődségek és önjelölt vezetők ámokfutásai alapján képesek.

Megkockáztatjuk, hogy ezek az önjelölt vezetők – Bertalannal az élen –  hacsak nem teljesen és totálisan klinikai esetek, akkor igazi nagypályás svihákok, akik becstelenül visszaélnek szerencsétlen, megkeseredett emberek egyszerűségével, butaságával, nyomorával, és bőszen tüzelik, vadítják őket, hogy aztán ha baj van, kihátráljanak. Hányszor hallani Bertalan szájából, hogy ő nem vezető, ő nem mond meg nekik semmit, hiszen ők mind kakasok a szemétdombon.

Ha pedig nem sikerül most sem, sokadjára sem a forradalom, akkor mindenki hibás, csak ők nem, de a legnagyobb hibás akkor is az ENSZ, amelynek lövése sincs sem Bertalanról, sem a  #szatyrosok forradalmáról, de legalább rájuk hivatkozva hazudozhattak ismét egy jó nagyot.

Hunhír.info (Tudósítónktól)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »