"Szaszi szól": jól fizetett pártalkalmazottak adták Sneider "ellenállóinak" derékhadát

Volner János sorolt fel néhány nevet két videó alapján a mai Fb-bejegyzésében:

Ahogy néztem a Jobbik október 23-ai tüntetésének képsorait, egyre jobban elcsodálkoztam: Sneider Tamás általam látott ellenállói közül szinte mindenki a párt jól fizetett alkalmazottjaként dolgozott az elmúlt években.

A Jobbikból kiábrándult, a Mi Hazánk Mozgalomba átigazoló tagságot valahogy pótolni kellett, elvégre egy párt nem működhet aktivisták nélkül. Na de az nem éppen megszokott, hogy amikor valaki október 23-án ellenállást hirdet, azt nem lelkes önkéntesekkel, hanem jól fizetett, a munkaköri kötelességüket fegyelmezetten végrehajtó alkalmazottakkal valósítja meg. Mi ez kérem, fizetett ellenállás? Vagy hívjuk inkább műbalhénak? Hol van ez az igazi pesti srácok őszinte és lelkes ’56-os szellemiségétől?

Legyünk tényszerűek és nézzük meg, pontosan kikről beszélek:

Volt egy csoport, amelynek tagjai körülvették a Hír tévé stábját és olyan rigmusokat ordítottak a riporter és az operatőr fülébe, mint a "Megvették a lelketek, szátok lett a seggetek!" és például a "Hová lett a nyelvetek, Orbán segge tiszta lett!". Gyakorlatilag mindenkit felismerek a felvételekről (és a fizetési listákról).

A teljesség igénye nélkül ott volt:

 • Bana Tibor, az elnökség kávéfőző kislánya. :) Vele kezdem, mert nagyon ad a rangsorra. :)
 • Bencsik János, az Alfahír újságírója, országgyűlési képviselőjelölt
 • Mikola Gergely, Szabó Gábor pártigazgató jobbkeze, országgyűlési képviselőjelölt
 • Varga Dániel, a Jobbik Ifjúsági Tagozat országos alelnöke
 • Kocziha Tünde békéscsabai képviselő, országgyűlési képviselőjelölt
 • Hírdetés

  Aztán jött a tojásdobálás, ahol a tojások osztogatásakor a "Mikor kell dobálni?" érdeklődésre jól hallható és egyértelmű volt a válasz:

  Ha Szaszi szól!

  Szaszi, azaz Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatója. Hiszen nem a hatalomra dühös átlagember spontán reakcióját láthattuk, hanem a jobb sorsra érdemes párt elnökségének előre eltervezett műbalhéját. Ott volt mások mellett:

 • Káló Gergely, Pintér Tamás országgyűlési képviselő közvetlen munkatársa, az újbudai választókerület elnöke
 • Szilágyi Zsolt, Szilágyi György országgyűlési képviselő közvetlen munkatársa (és öccse), a Jobbik ferencvárosi képviselője
 • B. Bernadett, aki a kodifikációs osztályunk jól fizetett jogászaként dolgozott
 • Tessék eldönteni: akkor ez most mi, forradalom? Netán egy lelkes aktivisták nélkül maradt, a több száz fizetett emberére építő pártvezetés kétségbeesett műbalhéja a figyelem felkeltéséért? Egy biztos: régen a Jobbikban nem volt hiány sem lelkesedésben, sem lelkes emberekben. Szomorúan látom: valami nagyon megváltozott…

  Ugyanez Sneider Tamás tálalásában: Orbán retteg, az ellenállás (megint) elkezdődött

  És a közösség bátor kiállása volt ez, nem az alkalmazottak "munkavégzése".

  https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsneider.tamas%2Fposts%2F1858769380910695&width=480&show_text=true&height=546&appId

  Korábban írtuk: A Jobbik zászlaja felemelkedett, fuck off, Híradó!


  Forrás:kuruc.info
  Tovább a cikkre »