Szaszi papa, a Jobbik szupermenje

Családi korrupció kizárva: Szaszi géplakatos apukája a temetőkről írt tanulmányt a Jobbik frakció kiemelkedő díjazása ellenében. A Jobbik temetője lesz?

Szaszi apukája a mindenhez értő politikus mintapéldánya. Ő maga is családtag, ezért tudását kiemelkedően díjazza is a Vona-Szabó család. A képviselői tiszteletdíja és egyéb juttatásai mellé még értékes tanulmányokat is készít a frakció részére.

Mindenhez ért

A képzettsége, tapasztalata is megvan hozzá, hiszen autószerelő végzettségű és hatalmas gyakorlata van az autómentésben is. A politikai pályára lépése után viszont nem ezeket kamatoztatja, hanem 2010 óta univerzális. Valahogy úgy lehet, mint a Mátrixban. Egyszerűen letölti az agyába a megfelelő programot és máris professzor lesz olyan témákban, melyeket mások évekig tanulnak, és sokszor még úgy sem tudják elsajátítani.

A temetőknek is szakértője

Az Országgyűlés adatai szerint például szupermen Szabó Gyurka bácsi a temetőkről írt egy potom hatszázezres “tanulmányt, a “Temetők működtetésének aktuális kérdései” címmel (magát a vélhetően felbecsülhetetlen értékű tanulmányt a Jobbik ismételt felszólításokra sem hajlandó kiadni, éljen a Vona által szajkózott elszámoltatás). Családi korrupció, költségvetési csalás, kamutanulmány? Ugyan. Maximum a Fidesz ilyennekkel is zsarolhatja őket, hogy bármikor büntetőügy lehet a frakciókifizetésekből, ha ők úgy akarják, s ha a Jobbik nem úgy táncol.

A Jobbikban a szakértelem nem olcsó, hanem drága bolsevista trükk

Akkor mi legyen, adják vissza mandátumukat a Szabó családban? Dehogy! Hiszen, lássuk be, mindez aprópénz az MSZP-nél párhuzamosan dolgozó 168 órás zsidó (Barcs Endre) havi félmilliós jobbikos tanácsadói jövedelméhez, vagy a fideszes tanácsadó cégeknek kifizetett tízmilliókhoz képest. A többi, fizetése feletti stekszet úgysem így kapja már Szaszi papa, hanem a Jobbik csomádi cégbirodalmán keresztül (értsd: az apró Csomádra van bejelentve egy egész jobbikos cégháló, erről majd későbbi cikkben), amit sokkal nehezebb tetten érni.

Hírdetés

Ismeretlen életút

Györgyünk hivatalos életrajza rendkívül szegényes, a gengszterváltás előtti és utáni érdemi tevékenységét jórészt homály fedi, de szemérmesen hallgat szakmájáról is, pedig nagyon becsületes foglalkozás, amennyiben a kaptafánál marad:

“Szabó György már a párttá alakulás előtt segítette a Jobbik munkáját, majd az első szervezet alapítója és elnöke lett. Kezdettől fogva tagja az új erő Etikai Bizottságának, a szakmai munkában a Közlekedési Kabinet vezetésével vesz részt. 1989-től foglalkozik közéleti kérdésekkel mind országos, mind helyi szinten a XI. kerületben. A kétgyermekes családapa fontosnak tartja a magyar emberek képviseletét a multinacionális érdekekkel szemben, valamint a magyar vállalkozások támogatását.”

http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_budapest_42/i_szabo_gyorgy_103462/t_Szab%C3%B3%20Gy%C3%B6rgy/index.html

Kapcsolódó: Dokumentumokkal: MSZP-s zsidónak fizet havi félmilliót Vona

Aki nem hisz Gyurka bácsi emberfeletti képességeiben, annak itt van egy videó. A készítője, Benke László sem kutya, ő a cetli-kukabúvárként is ismert jobbikos politikus (budapesti alelnök), aki más jobbikos politkusokkal készít “interjúkat”. Nem lennénk az alanyai helyében, hiszen olyan szigorú “kérdéseket” tesz fel, például, hogy: “miért a Jobbik?”.

A vonalas vonahívők szerint persze megint csak bomlasztunk. Szerintünk meg csak megírjuk a tényeket és kinek-kinek a józan ítélőképességére bízzuk, hogy ezek a dolgok beleférnek-e a nemzetünk megmaradásáért vívott küzdelembe.

A mérsékeltebb vonaisták pedig csak legyintenek és azt mondják; minden szentnek maga felé hajlik a keze. Mi pedig azt kérdezzük; na de ennyire?

magyarhajnal.com – Ludas Mátyás


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »