Szarul megy a Rabbiknak Borsodban, Endrésiket fűzik

Gyengén megy az aláírásgyűjtés a nemzeti cionradikálisoknak Borsodban. Nem csoda, hiszen legnagyobb arányban itt rúgta ki a Jobbik-tagságot a Vona-Szabó Kft kedves ortodox zsidó üzlettársuk, Szegedi Chani érdekében. Leszámoltak és leszámolnak mindenkivel, aki a cionista zsidó bűncselekményeinek feltárását szorgalmazta, ez is logikus, hiszen majd minden korrupciós szál Vona-Szabóékhoz vezet.

2012-ben még voltak közéleti tervei, mára törli ismerőseit, akik megkérdik, képviselőként miért nem tesz semmit

Most azonban olyan gyengén fut a szekér a Moszad által ellenőrzött Jobbik egykori fellegvárában, hogy megkörnyékezték Chanád egyik lebuktatóját, a szintén lapátra tett Endrésik Zsoltot is.

Bocsánatot kérnének tőle, hangzott a cionnemzeti radikális párt igazgatójának ajánlata, csak segítsen már BAZ-ban, mert nagy baj van, B::Zm..g.

Hírdetés

Endrésikről tudni kell, hogy lelkileg máig nem heverte ki teljesen a történteket, s az érdemi közéleti munkától és politizálástól huzamos ideje teljesen visszavonult. Éppen ezért talán mégsem volt indokolt a parlamentben maradása, hiszen tőle azt várták a csalódott, elárult jobbikosok, hogy új mozgalom vagy párt élére áll, amelyik végső csapást mérhet a komcsikat, zsidókat futtató álnemzeti radikális maffiára. (Ahogy hiába várták ezt 2012-től a végül szintén nem sokat tévő Lenhardtól, pedig ő is főállású politikus, ám ő sem kíván foglalkozásával érdemben foglalkozni). Nem csoda hát, hogy Zsolti a MIÉP színeiben sem indul, pedig rövid ideig együttműködött velük, így Szabóék álságos gesztusát sem fogadta pozitívan.

Facebook oldalán döntően már csak evangéliumi idézeteket és baptista rendezvényeket oszt meg (noha különben református), a politikát hangsúlyosan kerüli. Kár érte. No nem az idézetekért, azokkal magukban semmi gond nem lenne, hanem választói szemszögéből nézve, mert arra aligha szavazott bárki is, hogy utolsó másfél évében kivonuljon a politikai cselekvés terepéről.

Endrésik Zsolti érdemei a jobbikos cionista ügynök leleplezésében, vagy a Rongyosok támogatásában ugyanakkor elvitathatatlanok, enélkül a Magyar Hajnal sem kelt volna életre.

K. Tamás – magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »