Szanyi szerint Orbán egy nemzetáruló, antiszemita, fasiszta disznó

Szanyi szerint Orbán egy nemzetáruló, antiszemita, fasiszta disznó

Lendvai Ildikó tegnap azt írta, “Hollik István a két lábon járó zsidólista.” Úgy tűnt, ennél erősebb mondat a héten már nem hangzik el, de párttársa, Szanyi Tibor a teljes magyar médiához szombaton délután néhány perccel eljuttatott írásában nem épp finoman értékeli a miniszterelnök legutóbbi lépéseit – írja a 24.hu.

Íme a teljes közlemény:

Újlipótváros egykori országgyűlési képviselőjeként, jelenleg Magyarország európai parlamenti képviselőjeként szükségét érzem, hogy a tőlem megszokottnál is jobban emeljem meg a hangom, eleve megkövetve minden derék sertést: Orbán Viktor egy nemzetáruló disznó!

Ha a kapitalizmusnak vannak papjai, akkor Soros György bizonyosan annak tekinthető. Soros György azonban se nem jobb, se nem rosszabb mint megannyi más tőkés, aki a magyar és más népek vérét szívják. Angela Merkel iparbárói, Vlagyimír Putyin oligarchái ugyanazt a missziót teljesítik, mint Donald Trump emberei, azaz a gazdagokat még gazdagabbá, a szegényeket pedig még szegényebbé tenni.

A fentieket szolgálva Orbán egy szolga disznó.

Orbán Viktor egyben hálátlan disznó. Ő és körei Soros György pénzén lettek (úgy-ahogy) képzettek, most viszont egykori gazdájuk ellen fordultak. Ez akár szép is lehetne, csak ne tapadna annyi mocskos pénz a kezükhöz!

Hírdetés

Orbán Viktor ezenközben alkalmi fasisztaként tetszelgő disznó is. Közpénzből tartott zsidókkal és cigányokkal igyekszik legalizálni erősen antiszemita, és még erősebben szegény-, s egyben cigányellenes doktrináit. Sorsa egybefonódik Köves Slomóéval és Farkas Flóriánéval. Mindhárman csak a pénztárcájukat hizlalják, s már most a nemzet szemétdombján vigyorognak.

Soros György ugyanakkor az “unorthodox” gazdaságfilozófiák atyja. Megannyi írásában fejtette ki káprázatos gazdagságának kulcsát, hogy t.i. mert szembemenni az általános várakozásokkal. Soros György valójában ugyanazt tette mint az Orbán-rezsim, csak éppen ellenkező előjellel: Soros emberbarát, Orbán pedig embergyűlölő.

Orbán tehát nem csupán embergyűlölő disznó, hanem pénzéhes disznó is. A nevét soha nem fogjuk látni bankszámlák tulajdonosaként, legfeljebb azok végső kedvezményezettjeként. Ebben áll a mocskos titok.

Magyarország élén álltak már mindenféle figurák, tévképes királyoktól kezdve okos vezéreken át elmebeteg nyilas szemetekig sokan. Hazánknak azonban eddig talán még soha nem volt olyan kormányzása, amelynek szinte minden szava hazugság lett volna. Orbánék ezt most összehozták.

Soros György otromba kiplakátolása, arcának tapostatása a merő antiszemitizmus. A magyar nyelv szépségeit árnyaló történelmi sötétségek ugyanis a spekulánst és a zsidót összekapcsolják. Itt érhető tetten, hogy Orbán egy antiszemita disznó.

Szanyi Tibor

The post Szanyi szerint Orbán egy nemzetáruló, antiszemita, fasiszta disznó appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »