Szalonnát tett a kilincsre – élete végéig bűnhődni fog

Eddig csak az Egyesült Királyságból érkeztek olyan hírek, hogy a „független bíróságok” kegyetlenül megtorolták a tündökletes muszlim közösségek elleni olyan borzalmas rémtetteket, mint például amikor valaki szalonnát dobott egy mecset ajtaja elé, vagy muszlimok jelenlétében baconös szendvicset fogyasztott a vonaton. Most azonban az Egyesült Államokban is hasonló ügyben hoztak ítéletet.

A 37 éves Michael Wolfe még 2016 januárjában helyezett néhány szelet szalonnát egy mecset kilincsére a floridai Titusville-ben, miután egy machetével bezúzta az épület ablakait és összetört több lámpát és biztonsági kamerát. Ettől eltekintve senkinek sem okozott sérülést, nem is állt szándékában, és az épületbe sem tört be. Normális országban az ilyen vandalizmusért legfeljebb néhány hónap elzárást szabnak ki. A Breward és Seminole megyei bíróság azonban úgy döntött, enged a muszlim lobbinak, és élve feszíti keresztre a fiatalembert: 15 év letöltendő börtönt szabott ki rá, amit még további 15 év próbaidővel is megfejelt, ami szabadulása után veszi kezdetét.

Hírdetés

Az ítélet közfelháborodást keltett Amerika-szerte. Ezzel egy időben egy másik, hasonlóan furcsa ítélet is borzolta a kedélyeket. Csupán néhány nappal ezelőtt egy szövetségi bíróság felmentett a vádak alól egy illegális bevándorlót, José Ines Garcia Zaratét, aki 2015-ben minden ok nélkül agyonlőtt egy amerikai lányt, Kathryn Steinle-t San Francisco kikötőjében. Az elkövető ráadásul feltételesen volt szabadlábon más bűncselekmények miatt, és korábban ötször toloncolták ki az ország területéről.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »