Szalai: Mindig megkapom azt, ami jár

Szalai: Mindig megkapom azt, ami jár

Megszólaltak a bordeaux-i hősök, a gólszerző Szalai Ádámnak kiesett a gólöröme, semmire nem emlékszik. Dzsudzsák és Kádár viszont igen.

„Teljes blackout volt az egész. Kirohantam a szurkolókhoz, de hogy ott mi történt, arra nem emlékszem. De nem is baj, így volt ez jó” – emlékezett vissza Szalai Ádám a gólörömére. Emlékeztetett: nem új keletű dolog, hogy kis csapatban ér el nagy sikereket. „Volt már ilyen a pályafutásom során, de ennek a mostaninak még nincs vége. A további mérkőzésekre koncentrálunk.” A középcsatár nem sértődik meg a kritikusaira. „Ez a futball velejárója, ezzel együtt kell élni” – mondta arra a kérdésre, hogy érez-e elégtételt a korábbi kritikák után. „Én mindig megkapom azt, ami jár nekem!” – tette hozzá.

Hírdetés

Kádár Tamás szorgalmasan robotolt fel-alá a bal oldalon, véleménye szerint talán kicsit lebecsültek minket az osztrákok. „Próbáltak minket letámadni, agresszíven fellépni, de mindenre fel voltunk készítve. Nyilván arra nem, hogy az elején David Alaba kapufát lő, de egyébként tényleg mindent modelleztünk az edzéseken” – mondta a Lech Poznan védője. A szünetben arra kérte Bernd Storck a csapatot, hogy ugyanazt a nyugodt játékot, higgadt, nem előrevágott labdakihozatalt erőltesse, amelyet megbeszéltek korábban. „Ezt próbáltuk gyakorolni a németek ellen, helyenként sikerült is. Örülök, hogy összejött az osztrákok ellen” – fogalmazott a védő.

Dzsudzsák Balázs szerint a második félidő volt a fordulópont. „Az öltözőben megbeszéltük, hogy ha merünk játszani, akkor lesznek helyzeteink, és szerencsére így is lett. A mai győzelem a szurkolók és az egész ország győzelme. Halljuk, hogy otthon megállt a körúti forgalom, nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ezt a hatalmas boldogságot mi, futballisták váltottuk ki az emberekből” – mondta a válogatott csapatkapitánya.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »