Szakács Árpád nem kímélte a ballib hazugsággyárat

Szakács Árpád nem kímélte a ballib hazugsággyárat

Konzervatív művészek tiltakoznak Mága Zoltán állami támogatása ellen – írja az Index, ami ugye hazudott már ennél nagyobbat is.

Az egyik fő konzervatív Horváth László, a Fonó Budai Zeneház vezetője. Rengeteg jó sztorim van Horváth úrról, remélem belefér a következő könyvembe. Most csak egyet mesélek el. Tehát a nagyon-nagyon konzervatív Horváth úr az NKA egyik bizottságában elnökként vezérli a balliberális projektek finanszírozását.

Nézzük a legbetegebb példát: birtokomban van egy képernyőmentés, amelyen a nagyon-nagyon konzervatív Horváth úr nem is olyan régen 2 millió forintos támogatást javasolt olyan balliberális őrjöngők kiállításra, ahol emblematikus alak Oleg Kulik művész úr. Tudják, aki „férfiként” hím kutyákkal szokott félreérthetetlenül intim viszonyba kerülni.

Róla bővebben itt olvashatnak.

Keressenek csak rá a nevére a neten. Különösen ajánlott ez ebéd előtt azoknak, akik fogyókúráznak, nem lesz étvágyuk egy darabig…Mindenféle további kommentár nélkül jelezném: Horváth Lászlónak Oleg Kulik vállalható! Szerintem Mága Zoltán minden magyar példaképe lehet. Inkább tízezer Mága Zoltán, mint egy Horváth László!

Hírdetés

Miután hamarosan felébrednek a gyengébb mentális képességű budapesti balliberális újságíró kollégák és elkezdik megírni rólam, hogy „Mága Zoltánért rajong a sátánista házmester” című cikket, engedjék meg, hogy az ő szintjükre tekintettel egy kiegészítést tegyek. Nem az én dolgom megítélni Mága úr művészetének értékét, az viszont biztos, hogy kiváló üzletember, sokat dolgozik és jótékonykodik. Követendő példa!

Az egy más kérdés, hogy mennyire kell támogatni a szórakoztatást, mennyire az „igazi” művészetet. Ha milliárdok mehetnek el a balliberális őrjöngők aberráltságaira, akkor szerintem bőven lehet támogatni akár a 3+2 zenekart is.

Forrás: Szakács Árpád hivatalos Facebook oldala

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »