Szakács Árpád 100 kérdése tabuk nélkül – megjelent Dúró Dóra első könyve

Szakács Árpád 100 kérdése tabuk nélkül – megjelent Dúró Dóra első könyve

Szakács Árpád újságíró-publicista 100 tabumentes, olykor kényes kérdést tett fel Dúró Dórának, akinek őszinte és markáns válaszait könyvbe foglalták. Már kapható például a Magyar Menedék Könyvesházban, illetve megrendelhető.

Dúró Dóra 2010-től két cikluson át a legfiatalabb parlamenti képviselő volt, mostanra pedig az egyik legismertebb honanya. Negyedmilliót meghaladó Facebook-követővel mára ő lett a legnépszerűbb női politikus a legnagyobb közösségi platformon.

Hírdetés

Politikusi életútja jelentősen eltér a hagyományostól. 12 éve fiatal nőként került az Országgyűlésbe. Mára négygyermekes családanya lett, aki kitartó küzdelemben úgy tudott helyt állni a politika első sorában, hogy nevéhez semmilyen botrány nem kötődik, hitelessége megkérdőjelezhetetlen.

Kezdetben a Fidesz helyett a Jobbikot választotta, majd annak irányváltása után a 2018-as tisztújításon megpróbálta visszavezetni a pártot a magyarság szolgálatába. A terv majdnem sikerült, de amikor ellehetetlenítették, Toroczkai Lászlóval új pártot alapított. A Mi Hazánk Mozgalmat a semmiből kellett létrehozni, mert úgy gondolták: a balliberálisok kormányzása a nemzet gyors, míg a Fideszé a magyarság lassú halálát jelenti. Mára a párt országosan ismert szervezetté vált. A magyarság sorskérdései mellett olyan ügyet tűztek a zászlajukra, mint például a kényszeroltások és a korlátozások megszüntetése.

Szakács Árpád újságíró-publicista a kérdésein keresztül nem hagyományos politikusi portrét próbál bemutatni, hanem azt az embert láttatja, aki olyan, mint mi, és aki rendületlenül hiszi és szolgálja a saját értékrendjének igazságait.

(Kárpátia Stúdió)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »