Száguldozó autós hajtott bele Boris Johnson otthonába

Hétfőn Boris Johnson brit miniszterelnök dél-londoni házába csapódott egy autó. Az ingatlanban felújítási munkálatok zajlanak, ezért a baleset idején senki sem tartózkodott a házban.

Hétfő éjjel egy autó csapódott Boris Johnson 1,3 millió fontos camberwelli otthonába – írta a Mirror.

A fekete Vauxhall Astra típusú gépkocsi letarolta az előkertet és kidöntött egy díszoszlopot. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény, a balesetet okozó sofőr kisebb sérüléseket szenvedett.

Hírdetés

A szomszédok szerint az utcában sokszor száguldoznak az autósok, megzavarva az ott lakók nyugalmát. Éjszaka egy mennydörgéshez hasonló hatalmas csattanó zajra riadtak fel, kinézve pedig meglátták, hogy egy autó csapódott a ház elejének.

„Hétfőn 01:19-kor hívták a hatóságokat egy közúti balesethez. A kiérkező rendőrök egy autót találtak, ami egy ingatlan falának ütközött, kisebb károkat okozva. A volán mögött ülő személy könnyebben sérült meg, nem igényelt kórházi ellátást. A vizsgálat során nem merült fel bűncselekmény gyanúja” – közölte a rendőrség szóvivője.

Az ingatlant 2020-ban vásárolta meg Boris Johnson és felesége, Carrie. A ház jelenleg felújítás alatt áll, a baleset idején senki sem tartózkodott bent. A baleset után az építőmunkások fűrésszel vágták át a bozótot, hogy bejussanak az épületbe.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »