Szabó Tímea aljas húzása

Szabó Tímea aljas húzása

Olvassák el! Ez a nő nem tréfál.

„A mindent és mindenkit bedaráló fideszes gépezettel szemben csak egy nagyon széles ellenzéki koalíciónak van esélye. Két vagy több lista szükségszerűen versenyhelyzetet teremt, amely a célegyenesben teremti meg újra a veszekedő ellenzék képét. Az Orbán-rendszer által megfogalmazott alku úgy szól: mutasd meg, hogy te sem vagy jobb nálunk, és hagyunk élni. Ez a politika a »fusi«, az önkizsákmányolás korábbról ismert világát hozta vissza, amely a felülről támogatott önzéssel és a közpénzből gerjesztett gyűlölettel párosul.

Az egyén tartását az egzisztenciális kényszerből kötött alkuk és az alulfizetett munka, a ki nem fizetett túlórák egyszerre torzítják. Orbán Viktor előszeretettel pózol a szabadságharcos szerepében, de érzéketlen az egészségügyi, a szociális és önkormányzati dolgozók, az óvoda- és iskolapedagógusok és a jellemzően exportra termelő ipari munkásság problémáival szemben. A Fidesz kezében lévő állam nem a magyar dolgozók, közalkalmazottak, hanem a miniszterelnök barátainak és oligarcháinak érdekeit védi.

Hírdetés

Céljuk a rokonság és a strómanok tulajdonhoz juttatása, hogy bebetonozhassák a Fidesz hatalmát. A szavak és a drága imázskampányok szintjén hazafiasnak mutatják magukat, de nem hajlandóak elismerni a magyar kultúra és tudomány szabadságát, önállóságát. A Fidesz rendszere sem környezeti, sem gazdasági szempontból nem fenntartható. A környezet- és klímavédelmet felülírja a haverok gazdasági érdeke, villáikat és szállodáikat természetvédelmi területre építik. Lassan nem lesz, aki tanítsa a gyerekeket, de ők adóforintok milliárdjaiból építenek maguknak magániskolát Debrecenben.”

www.mandiner.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »