Szabadon engedték a románok Beke Istvánt és Szőts Zoltánt

Beke István és Szőcs Zoltán az utcanév táblák cseréjekor. A román hatalmat ilyen “csínyekkel” halálra lehet bosszantani! Fasiszta országban aztán meg is bosszulják magukat!

Tegnap (2016. július 01-én) szabadon engedték a székely hazafiakat a románok. Minden józanul gondolkodó ember tudta, hogy az ellenük felhozott vádak alaptalanok és tarthatatlanok.

Mint az már korábbról ismeretes volt a románok szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészsége (DIICOT) terrorizmus vádjával emelt vádat Beke Istvánt és Szőts Zoltán, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom erdélyi illetve kézdivásárhelyi szervezetének vezetője ellen.

A terrorizmus mellett megvádolták őket még közösség elleni merényletre való felbujtással, de robbanóanyagokra vonatkozó szabályok megsértésére történő felbujtással is. A románok Beke Istvánt 2015. december 1-én, míg Szőcs Zoltánt december végén tartóztatták le. Persze nem ez volt az igazi bűnük, mert ezekre a vádakra bizonyítékot a román titkosrendőrség felmutatni nem tudott, hanem az, hogy kiálltak a székelyek önrendelkezése, a területi autonómia mellett és ezt nyíltan hangoztatták is. Ezért hurcolták meg őket.

Hírdetés

A Nemzeti InternetFigyelő (NIF) valamennyi munkatársa örömét fejezi ki a hazafiak szabadlábra helyezése kapcsán és bízunk abban, hogy ez nem csupán egy játék a román hatóságok részéről. Reméljük továbbá, hogy befejeződik a két hazafi ellen eddig is megalapozatlan zaklatások sora a románoktól.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó: 

Szőcs Zoltán üzenete a börtönből: „A gyáva ember ezer halált hal, a férfi csak egyet”

Kategória:Hírek


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »