Svédországban hétszeresen elítélt nővel mondatta fel a közmédia a kormánypropagandát

Svédországban hétszeresen elítélt nővel mondatta fel a közmédia a kormánypropagandát

Az meg sem fordult a fejünkben, hogy kétségbe vonjuk azt, hogy milyen állapotok uralkodnak nyugat-Európa nagyvárosainak bizonyos részein a tömeges bevándorlás és ezen csoportok integrációjának teljes kudarca miatt. Azt azonban nem értjük, hogy a kormány miért hitelteleníti el ezt a problémát olyan megnyilvánulásokkal, mint Lázár János bécsi videója vagy az aktuális interjú, ahol az alany arról mesél milyen szörnyű volt, mikor megtámadták őt Stockholmban a metrón munkába menet, miközben a hatósági iratok szerint soha nem is élt és dolgozott Stockholmban.

Az Index megszerezte azoknak a bűncselekményeknek a hivatalos, hatósági dokumentációit amelyekben részletesen leírják, miért ítélték el a nőt.

A dokumentumok szerint a nő Båstadban élt, ami a gazdag svédek kedvelt települése.

  • Itt egy svéd szomszédnőjével összeveszett, aztán elkezdett sms-eket írogatni másoknak, amelyben kurvának és pszichopatának állította be a szomszédját,
  • aztán volt olyan alkalom, amikor veszekedés közben kávét öntött a szomszédjára, a sértett ezt levideózta, de szemtanúk is vallottak az ügyben.
  • A nő volt, hogy pszichológusnak, máskor állatvédőnek adta ki magát, egyszer pedig azt hazudta, hogy hivatalos személy.
  • A nőnek ezekért az esetekért több mint hétszázezer forintnyi koronát kellett fizetnie a sértetteknek.


    Forrás:alfahir.hu
    Tovább a cikkre »