Svédország ismét nagyot lépett a haladás útján

Néhány héttel ezelőtt két ostoba leszbikus svéd liba Marokkóba utazott sátorozni. Meg is lepődtek, amikor a békés muszlimok rájuk rohantak, megerőszakolták, megkínozták és lefejezték őket. A gyilkosságról a véglények videofelvételt is készítettek, amely letartóztatásuk után kiszivárgott az internetre. Ekkor lépett közbe a svéd kormány..

A videót nem linkeljük, megkeresését pedig kizárólag erős idegzetű ésvagy perverz olvasóinknak ajánljuk. A szerencsétlen lányok utolsó pillanatai láthatóak rajta, amint a vademberek éles késsel levágják a fejüket, de ekkor már számos más sebből is véreznek, és láthatóan eltörték az összes ujjukat. Az SVT svéd köztelevízió hivatalos közleménye igen visszafogottan írja le ezt a borzalmas bűntettet. Megfogalmazásuk szerint az áldozatok „nyaksérülést szenvedtek”, illetve a tényeket meghamisítva hangsúlyozták azt is, hogy a bűncselekménynek „semmilyen kapcsolata nincs az iszlám vallással”. Mivel a hír megjelenése idején már közkézen forgott a felvétel, a nevetséges közleményt hamar ízekre szedték a kommentálók, és többen is linkelték a videót, amely – sajnos – bemutatta a valóságot, nemcsak a patakzó vért, hanem azt is, hogy a merénylők társai büszke „Allahu akbar!” kiáltozással kommentálják a látványt, és a Koránra utaló megjegyzéseket tesznek, „kufárnak” és „szajhának” nevezve az áldozatokat.

Hírdetés

A svéd köztelevízió ezután újabb közleményt tett közzé, amelyben azzal fenyegették meg a videó közzétevőit, hogy „szerzői jog megsértése” miatt büntetőfeljelentést tesznek ellenük, amit Svédországban akár négy év letöltendő szabadságvesztéssel is büntethetnek. Természetesen nem maradtak el a szokásos okoskodó stúdióbeszélgetések sem, amelyek a „neonáci szélsőségesek” szerepét feszegették, akik természetesen kihasználják ezt a „sajnálatos esetet”, hogy éket verjenek a tündökölve ragyogó multikulturális társadalom csoportjai közé.

A marokkói rendőrség időközben tizenhárom személyt vett őrizetbe az ügy kapcsán, és sajtóközleményt adott ki, amely szerint az elkövetők kapcsolatba hozhatóak az Iszlám Állammal. Természetesen ezt sem közölték a svéd köztelevízióban, amelynek székháza előtt mindezidáig egyetlen balliberális aktivista sem tüntet kiegyensúlyozottságot követelve.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »