Svedisztán kormánya megmagyarázta: náluk nincs nemi erőszak

Idősebbek emlékezhetnek még arra a nevetséges, de kommunista fejesek által szakadatlanul, papagájként ismételgetett szólamra, hogy a Szovjetunióban nincs bűnözés. Nincs, mert a kommunizmus tökéletes békét teremtett. A vörös rémuralom tejtestvére, a liberalizmus hasonló szólamokkal operál. Az elpusztított, megnyomorított Svédország hazaáruló kormánya ma szemrebbenés nélkül közölte a világgal, hogy puszta „rémhír”, hogy az országban veszélyben lennének a nők, vagy egyáltalán bármi baj lenne náluk.

A government.se weboldalon angolul is elolvashatóak azok a „mértékadó cáfolatok”, amelyekkel az országot katasztrófába kormányzó liberálisok a külföldi érdeklődőket kívánják hülyére venni. A teljesség igénye nélkül idézünk a HunHír olvasói számára ebből a kiskátészerű kabaréból.

Állítás: Svédországban emelkedik a fegyveres bűncselekmények száma.

Tények: Svédországban húsz éve csökken az erőszakos bűncselekmények száma. Ugyanakkor a közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy az emberek biztonságérzete mind Svédországban, mind Európa-szerte romlik.

HunHír kommentár: Persze, nyilván azért érzik magukat kevésbé biztonságban az emberek, mert a nagy jólét elvette az eszüket. Mint ahogy általában árvíztől is általában szárazság idején szokás rettegni.

Állítás: Svédországban megugrott az erőszakos közösülések száma.

Tények: A bejelentett erőszakos esetek száma valóban nőtt. De a nemi erőszak definíciója az elmúlt időben kiszélesedett, ezért nehéz a számok helyes értékelése. Az is félrevezető, ha a statisztikákat más országokéhoz hasonlítjuk, mert számos olyan cselekmény, amely a svéd törvények szerint nemi erőszaknak számít, más országokban nem az.

HunHír kommentár: Nem volt az erőszak, asszonyom, azt maga csak úgy érezte!

Hírdetés

Állítás: A bűnözés terjedése mögött a bevándorlók állnak, de a hatóságok ezt eltusolják.

Tények: A Svéd Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács adatai szerint 2015-ben a lakosság 13 százaléka vált bűncselekmény áldozatává. Ez a szám növekedést mutat a korábbi évekhez képest, bár még mindig azonos a 2005-ös értékkel. (…) A külföldi származású személyeket gyakrabban gyanúsítják bűncselekménnyel, mint a svédországi születésűeket. A legutóbbi kutatások szerint a külföldi hátterű személyek 2,5-szer nagyobb eséllyel kerülnek meggyanúsításra büntetőügyekben. A Stockholmi Egyetem utóbbi kutatása szerint a bevándorlók és mások által elkövetett bűncselekmények között az alapvető különbség a szocioökonomikus környezetben keresendő, amelyben felnőttek. Ez olyan tényezőket jelent, mint a szülők jövedelme, illetve a terület gazdasági helyzete, ahonnan az illető érkezett.

HunHír kommentár: Szegény migránskák, hát ok nélkül gyanúsítgatja őket az a szemét rasszista rendőrség! Hát nem értik, hogy mélyszegénységből jöttek, azért randalíroznak Stockholm meg Malmö utcáin, azért gyújtják fel a mentőautót és késelik meg az iskolatársaikat (már ha bemennek az iskolába)? Vicc, milyen erőlködve próbálják megmagyarázni a tényt, amit immár letagadni sem tudnak. Talán bizony a bűnözés fogalma is mást jelent ma, mint régen?

Állítás: Svédországban számos no-go zóna van, ahol a bűnbandák átvették az ellenőrzést, és ahová még a mentők vagy a tűzoltók sem mernek kimenni.

Tények: Egy 2017 júniusi jelentésben a svéd rendőrség 61 olyan területet nevezett meg az országban, amelyet különösen sújt a bűnözés, a társadalmi nyugtalanság és a bizonytalanság. Ebből a 61 területből 23 különösen sérülékeny.

Ezeket a területeket felelőtlenül nevezik no-go zónáknak. Bár a rendőrség többször állította, hogy ezeken a területeken nehéz a munkájuk, ez nem azt jelenti, hogy ide a rendőrség nem megy ki, vagy hogy a svéd törvények ne lennének ott érvényesek.

A problémák, amelyek ezeken a területeken jelentkeznek, igen sokszínűek. A folyamatok megfordításához az egész társadalom összefogására van szükség, annak minden szintjén.

HunHír kommentár: A politikai mellébeszélés tankönyvi példáját láthattuk. Természetesen a társadalom a felelős, mert nem fog össze a proletártól a gyártulajdonosig mindenki a nagy, boldog liberális álomért! Pedig ha ez megtörténne, biztos, hogy rögtön megszűnne a bűnözés, a drogkereskedő, gyilkos betolakodók elszégyellnék magukat, és jó útra térve rögtön becsületes, dolgos svéd állampolgárokká válnának. Addig is sajnos ezek a területek „sérülékenyek” maradnak. Nem az ott tanyázó bűnözők hibájából, dehogyis!

Akit a teljes, angol nyelvű néphülyítés érdekel, olvassa el a svéd kormány weboldalán:
http://www.government.se/articles/2017/02/facts-about-migration-and-crime-in-sweden/


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »