Svájcnak annyi, hamarosan a magyar kártyát is betiltathatja Ukrajna

Svájcnak annyi, hamarosan a magyar kártyát is betiltathatja Ukrajna

Ezek után Svájci csokoládét ne, csak ukrán édességet importáljon egész Európa.

Talán jelezni kellene hivatalos úton is, hogy a sváci embereknek, politikusoknak, meg az egész országnak annyi. A helyi Nepop, azaz Ukrajna svájci nagykövete betiltatja hamarosan az S betűt, az ország nevének első betűjét német, olasz és francia nyelven is, mert hogy jön Svájc – azaz már „vájc” – ahhoz, hogy megtiltsa a dánoknak páncélosok küldését Ukrajnának?!

Mert ez történt!

Node, ami ezen felháborító eset előtt történt…

Egyszer megtiltotta Vájc Németországnak vájci gyártmányú lőszer küldését, másszor meg Szlovákiának is, hogy olyan fegyvert küldjön, amihez köze van vájcnak. Ez bizony ép ésszel felfoghatatlan! Ennek az alpesi országnak már semmit sem számít az ukrán szabadságért vívott háború?

Nem félnek attól, hogy Ukrajna majd betiltja a lila teheneket, hogy a világ oligarhái visszaadják vájci óráikat?

Hírdetés

Arról nem is beszélve, hogy Nepop asszony, aki a Margit-szigeten is vasszigorral rendelkezik kulturális témában, hamarosan betilthatja a magyar kártyát Stüszi vadászostul, Fürst Valterostul meg Tell Vilmosostul. Amondó vagyok, hogy ezek után vájci csokoládét ne, csak Porosenkó (csokigyáros) elvtárs ukrán édességeit importálja egész Európa. Majd megtanulják akkor, hogy hol lakik az Úristen!

Ha meg már itt vagyunk, és Nepop asszonynak, meg agresszív farokművész főnökének hála Magyarország a szőnyeg szélén áll, nézzük csak mit kap Vájc az ukránok helyi nagykövetétől, meg az ukrán elnöktől? Ukrajna vájci nagykövetét Artem Szergejevics Rybchenkonak hívják. Nézzék meg bátran facebook és Twitter posztjait is, nem bővelkedik kioktatással az őt vendégül látó országgal szemben. Egész pontosan említést sem tesz arról, hogy mondjuk Vájc miatt halnak meg ukrán gyerekek, vagy mondjuk ez az alpesi ország csatlósa volna a gonosznak, esetleg kormányfője az orosz kormányfő barátja. Semmi!

Hahó Nepop asszony! Nem lehet, hogy Rybchenko tudja, hogyan illik viselkedni, ha valakit vendégül látnak egy országban. Lehet, hogy mégis illik tiszteletben tartani egy szuverén ország döntését? Azt meg alig merem megkérdezni, hogy esetleg lehet-e köze a vájci bankoknak és az ott tartott ukrán pénzeknek ahhoz, hogy a farokművész nem látja jónak tetemre hívni azt az országot, Vájcot, amelyik már három Ukrajnába tartó fegyverszállítmányt hiúsított meg?

Üdvözlet, KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »