Súlyos családi dráma nyomaszthatta az esztergomi robbantót

Súlyos családi dráma nyomaszthatta az esztergomi robbantót

Édesapja felakasztotta magát, az anyjának pedig a halála előtt alkoholproblémái voltak – írja a Blikk az esztergomi rbbantóról.

A Blikk információi szerint a rendőrgyilkos a szabolcsi Kömörő településről származott, ahonnan előbb Budapestre, majd Esztergomba költözött. Egyedül már csak a panziónak és játszóháznak kialakított ingatlanja kötötte a szülőfalujához, amit már jó ideje próbált eladni.

A vállalkozás tehát már régen nem üzemelt, ezért árulta. Egy darabig a fővárosban is élt, ahol összeházasodott egy nővel, akitől egy fia is született, de már régóta nem tartotta velük sem a kapcsolatot – magyarázta a lapnak a hivatal igazgatási ügyintézője, Bakuné Kiss Erika.

Hírdetés

A férfi vészjósló víziók fogságában élt. Azt írta „az állami terror miatt a saját lakásodat nem hagyhatod majd el anélkül, hogy ki ne tennéd magad az embertelen retorzióknak, mint ahogy azt az elmúlt két évben már bevezető szinten megtapasztalhattad”.

A lap ír az elhunyt TEK-esről is. Eszerint a kétgyermekes családapát egy emberként gyászolja a Terrorelhárítási Központ és a teljes magyar rendőrség.

A terrorelhárítók szerint kollégájuk, barátjuk úgy élt, szolgált, mint egy igazi férfi, úgy is ért vége az élete. A robbantó elfogásakor a hatalmas termetű rendőr haladt elől, ő nyitotta ki a kaput, emiatt pajzs sem volt nála, nem védte semmi, gyilkosa nem adott neki esélyt.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »