Súlyos büntetést kapott Böde Dániel

Súlyos büntetést kapott Böde Dániel

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága Szélesi Zoltánt, a Puskás Akadémia második csapatának vezetőedzőjét is eltiltotta.

Böde Dánielt, a Paks csatárát a Zalaegerszeg elleni mérkőzés 75. percében állították ki. A fegyelmi bizottság három meccsre szóló eltiltást szabott ki, mert amikor ellenfele megjátszotta a labdát, felkarral szándékosan tarkón ütötte őt.

Hírdetés

Az NB III-ban szereplő Puskás Akadémi második csapata az Érdtől kapott ki 2-0-ra a legutóbbi fordulóban. Az eset után Szélesi Zoltán vezetőedzőt és Molnár Levente másodedzőt is megbüntették. Szélesi négy meccses eltiltást kapott, mert „befutott a játéktérre és ott a játékvezető működése ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, amiért kiállították, majd a mérkőzés lefújása után a játéktérre ment és ott a játékvezető személyére sértő kifejezést használt. Molnár két meccset hagy ki, mert befutott a játéktérre és ott a játékvezető működése ellen sportszerűtlen módon tiltakozott.

Más ügyekben is volt dolga a fegyelmi bizottságnak:

  • A női bajnokságban Kovács Laura (ETO) három meccset hagy ki, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt,
  • A futsalbajnokságban Temesi Norbert Vilmos (FTC) is három meccsen nem játszhat, mert könyökkel fejbe ütötte ellenfelét.

  • Forrás:infostart.hu
    Tovább a cikkre »