Súlyos balesetet szenvedett Rékasi Károly

A Blikk információi szerint a XXII. kerületi Háros úton Rékasi a motorjával egy kocsit akart megelőzni, annak sofőrje azonban kanyarodni akart és Rékasi belerohant az autóba. A színészt kórházba szállították, sürgősségin ápolják, szemtanúk szerint már a helyszínen lélegeztetni kellett. 

Súlyos motorbaleset érte Rékasi Károlyt kedden, Budapesten – tudta meg a Blikk. Motorral, előzés közben rohant bele egy autóba. A lap úgy tudja, hogy Rékasinak a medencéje és a törzse sérült meg, zúzódások borítják a testét és fejsérülése is van. A további vizsgálatok fényében szerdán döntenek arról, kell-e műteni.

Hírdetés

A 22.kerulet.ittlakunk.hu egyik olvasója megosztott több fotót is a baleset helyszínről, amin jól látszik, hogy a Wolksvagen Passat kereke, amivel a színész ütközött, szinte kitört a helyéről. Rékasi motorja több méterrel arrébb, egy kerítés tövében állt meg.

A színészt a Barátok közt mellett számos darabban is lehet látni. Továbbá ő játszotta a főszerepet Koltay Gábor emlékezetes Wass Albertről szóló filmjében is.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »