Storck nem jutott be az Újpest-meccsre

Storck nem jutott be az Újpest-meccsre

Nem jutott át a rendőrkordonon a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck a mai Újpest-Videoton-meccsen.

Az Újpest kommunikációs igazgatója szerint nem a klub hibázott, a rendőrkordonon nem jutott át Bernd Storck szövetségi kapitány – számolt be róla a Nemzeti Sport. Storck és segítője, Andreas Möller a Puskás Akadémia–Diósgyőr meccs után szerették volna megnézni az Újpest–Videoton bajnokit, de nem tudtak bejutni a Szusza Ferenc Stadion parkolójába, a biztonságiak nem engedték be őket, bár érkezésükről előre értesültek. „Ez az eset kellemetlen számunkra, és sajnáljuk a történteket, de nem érezzük magunkat hibásnak” – jelentette ki Ágai Kis András kommunikációs igazgató.

Hírdetés

A Nemzeti Sport szerint a szakemberek szerették volna a helyszínen megtekinteni a perspektívakeretben számon tartott újpesti Litauszki Róbert játékát.

Storck és Möller végül televízión követték a meccset. Végül egyébként az Újpest győzött, öt év után nyert ismét bajnoki mérkőzésen a székesfehérvári csapat ellen.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »