Storck megköszönte, a svéd kapitány kicsit csalódott

Storck megköszönte, a svéd kapitány kicsit csalódott

„Először is köszönöm a búcsúzó játékosok munkáját, reméljük sokáig tudnak még hozzájárulni a magyar futballhoz klubjainkban” – kezdte sajtótájékoztatóját a Svédországtól elszenvedett 2–0-s vereség után Bernd Storck szövetségi kapitány. A német szakember hangsúlyozta, jó tanulómérkőzés volt ez a válogatott számára, ugyanakkor több játékos nem rendelkezik megfelelő rutinnal, ritmussal, ennek hiányában pedig kijönnek a különbségek. Storck ezúttal is hangsúlyozta, hogy minél több nemzetközi találkozóra lenne szüksége ahhoz a játékosoknak, hogy fejlődjenek.

Hírdetés

Az elmúlt esztendőről – amelyben benne volt a fantasztikus Európa-bajnoki szereplés is – a tréner elmondta, a magyar futball sikeres évet zárt, megmutatta, hogy bárki ellen képes felvenni a versenyt. Hozzátette, a csapat versenyben van még a világbajnoki selejtezősorozatban is, igaz, elhullajtott néhány pontot.

Jan Andersson, a svédek szövetségi kapitánya röviden annyit mondott, nagyon elégedett a mérkőzéssel, ugyanakkor véleménye szerint több gólt szerezhettek volna, e tekintetben csalódott csak kicsit. Hozzátette, kizárólag a saját játékukra koncentráltak, hiszen nem tudták, milyen magyar csapatra számíthatnak két nappal az Andorra elleni világbajnoki selejtezőt követően.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »