Storck: Boldoggá tettük a magyar embereket

Storck: Boldoggá tettük a magyar embereket

Bernd Storck szövetségi kapitány, M4 Sport: Nagyot küzdöttünk, le a kalappal, amit az Eb-n összességében mutattunk. A múlt elmúlt, jönnek a vb-selejtezők. Hihetetlen utazás volt ez a mi számunkra. Az első félidőben nem voltunk tempóban, a másodikban pedig már éppen jöttünk fel, amikor megint gólt kaptunk. A csapat megmutatta, hogy tud és akar focizni, és hogy szeretne fejlődni. Nagyon optimista vagyok. Azt gondolom, hogy boldoggá tettük a magyar embereket, a jövő érdekében készen állunk megtenni a következő lépést. Ismertem a valószínűsíthető teljesítményünket, de nem számítottam csoportelsőségre. Szépen fejlődtünk a torna során

Lovrencsics Gergő, M4 Sport: Csalódottak vagyunk, nyerni jöttünk Toulouse-ba. Pontrúgásból kaptuk az első gólt, utána nem találtuk a ritmust, és kiütöttek minket. Le a kalappal a szurkolók előtt. Most mindenki megy vissza a klubcsapatához, és ősszel jönnek a vb-selejtezők. Sajnos nem sikerült a mai nap gólt lőnünk, tanulni a hibákból és felemelni a fejünket.

Hírdetés

Gera Zoltán, M4 Sport: Szerintem is elfáradtunk, naivan kezdtük a mérkőzést, kicsit nyíltan játszottunk, nem tudtuk megakadályozni azt, amiben ők jók. Szerencsénk volt, hogy 1-0-lal megúsztuk a félidőt. A második félidőben muszáj volt kinyílnunk, ennek köszönhető a nagy arányú vereség. Szerettünk volna meglepetést okozni, csalódottak vagyunk. Örülök, hogy az Európa-bajnokságnak részese voltam, örök emlék lesz, sajnálom, hogy így ért véget, de különösen jó érzés, hogy itt lehettem, játszhattam. Hogy mi lesz velem? Nem beszéltünk még erről. 37 éves vagyok, beszélek a kapitánnyal, és pár napon belül minden kiderül.

Szalai Ádám, M4 Sport: Nehéz szavakat találni, ha az ember kikap 4-0-ra, dühöt és csalódást érzek most. Nem tudok annyira pozitívan állni a dolgokhoz. Remélem, holnap másképpen lesz. Ez az utolsó mérkőzés nem tetszett. A szurkolóink előtt le a kalappal, hatalmas köszönet azért, amit itt kaptunk az egész Eb-n.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »