Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!

Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!

Nagy dobásra készüla Fidesz!

Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! címen indít aláírásgyűjtést a Fidesz-KDNP szeptember elsejétől. A petíció célja, hogy a kormánypártok emlékeztessék az embereket: az ellenzéki összefogás mögött az a Gyurcsány Ferenc áll, aki a 2002-2010 közötti szocialista kormányzati időszak hosszabb részében kormányozta és csődbe vitte Magyarországot ­– mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A politikus kiemelte: a baloldal annak ellenére erőlteti Karácsony Gergely személyét, hogy a főpolgármester eddigi városvezetői munkájából csupán a forgalmi dugókat, a város egyre koszosabb közállapotait, az elgazosodott zöld felületeket és az eszkalálódó hajléktalan helyzetet említhetjük referenciaként. Kocsis Máté rámutatott: Budapest városházának összetételéből és a városvezetők személyéből is egyértelműen látszik, hogy Gyurcsány Ferenc áll a főpolgármester mögött. – Kocsis Máté szerint mindegy, hogy Karácsony Gergely, Dobrev Klára vagy Jakab Péter indul a baloldal miniszterelnök-jelöltjeként 2022-ben, valójában Gyurácsny Ferenccel állunk szemben – fogalmazott.

Mint ismert: legutóbb a japán Nikkei, vezető gazdasági lap, a világ 120 országát összehasonlító elemzése tette Magyarországot a 3. helyre a Covid okozta gazdasági válság kezelésében. Az első két helyen Kínai és Új-Zéland végzett.

Hírdetés

A Fidesz frakcióvezetője arra a riporteri gondolatra is reagált, hogy a magyar baloldal komoly politikai támogatást kap az Európai Uniótól, amely a Magyarországgal szemben folyó eljárásokban és vitákban rendre megnyilvánul. Kocsis Máté elmondta: folyamatos uniós vitákra számítanak az országgyűlési választásokig. Az afganisztáni helyzet kapcsán úgy fogalmazott: a migrációs kérdésekben Magyarország továbbra sem hajlandó elfogadni a kvótajavaslatokat, amelyek újra felerősödtek.

www.magyarnemzet.huForrás: Kossuth Rádió

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »