Stohl: Marton egy igazi úriember, a főnökök amúgy is halálra dugják a beosztottaikat

Stohl: Marton egy igazi úriember, a főnökök amúgy is halálra dugják a beosztottaikat

Stohl András a Class FM Morning Show-jának vendégeként mondott merészeket kedd reggel Marton László szexuális zaklatásairól.

"Engem tudod, hányan jelenthetnének fel szexuális zaklatásért? Hát neked állandóan megsimogatom a válladat, vagy a hátadat, vagy a fenekedet is megfogtam már" – mondta Pataki Zitának, aki erre válaszolva megjegyezte, hogy ezeket valóban nem tartja zaklatásnak.

Stohl szerint Martont mindenki szereti, közkedvelt figura a szakmában, sőt, Sárosdi Lillától elnézést kérve, azt is hozzátette, hogy egy igazi úriember.

Hírdetés

Mint mondja, azt is elképzelhetőnek tartja, hogy Marton "nem mint rendező, hanem mint férfi közeledett". Arra a kérdésre, hogy egy igazi úriember tényleg úgy udvarol-e, hogy puszit kér a hímtagjára, már Stohl is elbizonytalanodott, azt viszont hangsúlyozta, hogy ebben az esetben nem történt erőszak.

Stohl egy kollégájára hivatkozva aztán ezt állította:

Azt hiszitek, hogy mondjuk egy Tescóban, vagy bármelyik hivatalban, vagy egy csapatépítő tréningen a főnök nem dugja halálra a beosztottjait?

A zaklatásokkal és molesztálásokkal vádolt rendezőért aggódva Stohl aztán megjegyezte: nem tudja, Marton ebből az ügyből hogy fog felállni, és abban sem biztos, hogy a vallomásnak ennyi idő után volt értelme. "De miért nem akkor?" – értetlenkedett a megszólaló nők vallomásán.

(Index – 444 nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »