Steven Seagalt is szexuális zaklatással vádolják

Steven Seagalt is szexuális zaklatással vádolják

LOS ANGELES. Mióta kipattant a botrány Harvey Weinstein producer évtizedeken át tartó szexuális zaklatásai miatt, egyre több hollywoodi híresség nyilatkozik saját tapasztalataikról. Úgy látszik, nem Weinstein az egyetlen, aki visszaél a hatalmával.

Lisa Guerrero színésznõ egy interjúban mondta el, hogy 1996-ban beszélt meg egy találkozót Seagallal a Tûz a mélyben címû film szereposztása kapcsán. A színész az otthonába hívta Guerrerót, aki nem akart egyedül menni, így az ügynöksége egyik munkatársnõje kísérte el. Seagal egy szál selyemköpenyben nyitott ajtót a két nõnek.

Miután elmentek, a menedzsere azzal hívta fel Guerrerót, hogy Segal neki akarja adni a fõszerepet, amennyiben még aznap este visszatér a házába egy „magánpróbára”. A színésznõ nem ment el, ennek ellenére mégis kapott egy kisebb szerepet a filmben. A forgatáson volt még egy eset, amikor Seagal az öltözõjében akart volna személyesen beszélni vele, de a színésznõ ekkor sem ment bele.

Hírdetés

Nem ez az elsõ eset, hogy Segalt zaklatással vádolják. 1998-ban Jenny McCarthy színésznõ vallotta be, hogy egy meghallgatáson a színész folyton azt kérte tõle, hogy vegye le a ruháját, mire õ sírva elrohant. 2010-ben pedig az egyik asszisztense vádolta meg szexuális zaklatással, de nem maradtak jogi következményei az ügynek.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »