Stefka István: A rombolás megszállottjai

Stefka István: A rombolás megszállottjai

„A Momentum a kis SZDSZ, amelyik naggyá akarja kinőni magát. Faltörő kosként használják az ultraliberálisok, az MSZP bolsevistái, az egykori MSZMP-t és a KISZ KB-t képviselő Demokratikus Koalíció Gyurcsány vezetésével és a többi kis libsi pártocskák. 

Érdekes módon a Jobbik fiatal fasisztái, bolsevistái kokettálnak a legjobban a Momentummal. Ebből még kijöhet valami. Ha Cseh Katalinékat, Dobrev Kláráéket, Donáth Annáékat látod Magyarország ellen lobbizni az Európai Unióban, akkor akár Károlyi Mihályékat, Jászi Oszkárékat, Bőhm Vilmosékat láthatnád a Népszövetségben vagy a világ nyugati felén, amint lejáratják Magyarországot.

Nincs a világon még egy olyan ország, mint Magyarország, ahol az ellenzék saját nemzete ellen áskálódik. Ezt csinálták negyvenöt éven keresztül a Rákosi és a Kádár rendszer beépített emberei, vazallusai is.

Hírdetés

Céljuk a rontás, a rombolás.

Ezek a gépszerű, érzéketlen momentumos emberek, maradjunk abban: percemberkék, nagyon félnek a családtól, mint a nemzet megtartó erejének legkisebb és legerősebb egységétől. Ezért most célba vették a karácsonyt, a család, a béke, a nyugalom, Jézus születésének ünnepét. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke újabban beviszi a politikát, a veszekedés lehetőségét a szent ünnepbe. Fegyőr olyan megoldást is kínál, miszerint miként érhető el, hogy a fideszes rokonok ne szavazzanak többé a szerinte »korrupt és múltszázadi Fideszre«.”

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »