Star Wars: óriási a pánik

Star Wars: óriási a pánik

A Zsivány Egyes negyven százalékát újra kell forgatni. A hírek szerint túl sötét hangulatú az első önálló Star Wars-film.

Már a hét első felében megjelentek azzal kapcsolatos hírek, hogy a Disney és a Lucasfilm elégedetlen Gareth Edwards rendező filmjével, a Zsivány Egyessel. Azt kifogásolták, hogy a komor háborús filmnek tervezett alkotás túl sötét hangulatú lett, túl távol áll a klasszikus trilógia és Az ébredő Erő hangulatától. Ezért elrendelték, hogy bizonyos részeket újra kell forgatni.

Nos, ezek a bizonyos részek állítólag nem is olyan kis hányadra rúgnak: negyven százalékot kell újraforgatni – írja a Making Star Wars nyomán a /film. A munkálatok durván másfél hónapig tartanak majd.

Hírdetés

Tök normális eljárás. De elrontják?

A Disney egyébként közölte a portállal, hogy alapból terveztek újrafelvételeket, ezekről a színészek is tudtak, amikor aláírták a szerződésüket. „Az ébredő Erő után hatalmas elvárások elé néz a film, és komoly felelősségünk van a franchise-zal és a rajongókkal szemben, hogy a lehető legjobb filmet alkossuk meg” – tette hozzá a Disney.

Valóban, szinte minden hollywoodi szuperprodukciónál előfordul, hogy újraforgatnak bizonyos jeleneteket. Azonban könnyen lehet, hogy egy korszak véget ér. A brit The Guardian gyűjtése szerint A sötét lovag, Az öngyilkos osztag, a Bosszúállók és a Bond-filmek is alapvetően komor hangulatú filmek voltak, ezt a sort folytathatja a Zsivány Egyes is, ha most nem hangszerelik át túlságosan.

Ha viszont igen, az egyértelműen a Disney hibája lesz, hiszen ők szerettek volna alapvetően sötét filmet, amely eltér a franchise-tól. Erre most ők akarnak olyan hangulatút, amilyen a többi Star Wars. Ki érti ezt? Azért még él a remény, hogy nincs elszúrva a Zsivány Egyes, csak még tökéletesebb lesz.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »