Spöttle: végzetes hibát követtek el a németek

Egy német belső rendőrségi jelentés szerint egyre több a bevándorlók által elkövetett szexuális bűncselekmény a strandokon.

Az okokat a szocializációban kell keresni. Ezek a fiatalok olyan országokból jönnek, ahol a nők csak fejkendőben, csadorban vagy burkában mehetnek ki az utcára. A férfiak nem látnak nemhogy egy szexi ruhába, de egy kosztümbe öltözött nőt sem – jelentette ki Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Megemlítette: Budapest belvárosában is látott migránsokat, akik egy fehérneműbolt kirakata előtt nézelődtek. Nekik ez hihetetlen volt. Ha pedig beszabadulnak egy strandra, és meglátják a fürdőruhás, bikinis, sportruhás lányokat, „megőrülnek”. Ez számukra a paradicsom maga – fogalmazott.

Felhívta a figyelmet, hogy a nemi erőszakot a saría szerint is büntetik, megkövezéssel vagy lefejezéssel. Ezt országa válogatja – jegyezte meg.

Őket igazából egy „kultúrsokk” éri – mondta Georg Spöttle, aki szerint a német kormány is elkövetett egy iszonyatos hibát: amikor megérkezett az első pár száz, vagy pár ezer migráns, azonnal el kellett volna küldeni őket integrációs kurzusokra, ahol az alapvető viselkedési formákkal, törvényekkel megismertetik őket.

Hírdetés

Ott elmondták volna nekik, ha ezeket a bűncselekményeket elköveted, börtönbe kerülsz. És az első elkövetőket azonnal példásan, akár 2-3 év letöltendő börtönre kellett volna ítélni. Ehhez képest amikor Kölnben két afgán egy 11 éves kislányt molesztált a strandon, bevitték, kihallgatták, majd elengedték őket – fejtette ki.

Ha én ellopok egy Balaton szeletet egy szupermarketben, komolyabb büntetést kapok, mint aki egy gyermeket molesztál Németországban. Ez abszolút nem megengedett – hangoztatta.

A strandokon és a fesztiválokon sincs már biztonságban senki

Egyre több a szexuális erőszak a német strandokon – ez derül ki egy rendőrségi belső levelezésből. A Bild című napilap azt írta: fiatalok az elkövetők, sőt úgy tudják, nagy részük bevándorló. Az áldozatok között sokszor gyerekek is vannak.

Egy 17 éves lány elmesélte, hogyan zaklatták „külföldi” fiatalok egy svédországi zenei fesztiválon. Nem ő volt az egyetlen áldozat. Legkevesebb 35 tizenkét és tizenhét év közötti lányt támadtak meg péntek és szombat este a „Parti a Parkban” nevezetű karlstadi fesztiválon.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »