Spöttle: sokan úgy tartják, hogy Angela Merkel megbolondult

Nem elég csak figyelmeztetni, cselekedni kell. Ezt hangoztatta Markus Söder bajor pénzügyminiszter a Der Spiegelnek adott interjújában, aki szerint hiányzik a demokratikus legitimáció Angela Merkel német kancellár “menekült”politikája mögül, ezért a törvényhozás alsóházának szavaznia kell arról, hogy folytatható-e még a Merkel-féle politika.

Nem ő az egyetlen, aki változást sürget. Németországban megváltozott a közhangulat a szilveszteri zaklatások és rablások óta, a lakosság többsége már azt gondolja, hogy az ország nem tud megbirkózni a betolakodók nagy számával, Angela Merkel kancellár népszerűsége és menekültpolitikájának támogatottsága pedig nagymértékben csökkent – mutatta ki friss felmérésben a ZDF országos közszolgálati televízió.

Spöttle: Sokan úgy tartják a német kancellár megbolondult. NIF: Ez a kép pedig abból az időből való, amikor még nem volt kancellár. Ismerős talán mindenkinek, hogy az elmebetegek ego -ja hatalmas.

Spöttle szerint sokan úgy tartják, hogy a német kancellár megbolondult

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában azt mondta, hogy a német hatóság felső politikai parancsra cselekedett, amikor elhallgatták a megtörtént bűncselekmények nagy részét. Kisebb kihágások felett szemet kellett hunyni, mivel ezek Angela Merkel migrációs politikáját vetették volna vissza – tették hozzá. A műsorban megjegyezte, hogy Köln volt a fordulópont, most már nem csak a radikális oldal tüntet, hanem az emberek gondolkodása is megváltozott. A közvélemény már-már hazaárulásnak tartja azt, amit Angela Merkel elkövet – jegyezte meg.

Hírdetés

Hozzátette, sokan úgy tartják, hogy a német kancellár megbolondult, mivel józan ésszel nem fogja fel, hogy mit tesz Németországgal. Angela Merkel ugyanis nap mint nap kijelenti, hogy konzekvensen kitart a bevándorlási politika mellett – mondta a szakértő. Már hónapokkal ezelőtt kivette a Belügyminisztérium kezéből a döntést és átvitte a kancelláriahivatalba, egyeduralkodóként dönt a kérdésben – magyarázta.

Georg Spöttle szerint ugyan a választások alkalmával az emberek megbízták azzal, hogy az ország ügyes-bajos dolgait igazgassa a német kancellár, de arra nem adtak felhatalmazást, hogy emberek millióit hívja be háborús övezetekből, egy teljesen más vallási és kulturális környezetből. Ezek az emberek radikális viselkedésükkel, politikai és vallási nézeteikkel szítottak háborút, és azzal, hogy Európába jönnek, a háborúnak nem lesz vége, csak áthozzák hozzánk a konfliktusukat – jegyezte meg a biztonságpolitikai szakértő. A határ még mindig nyitva van, a statisztikák szerint naponta 3400-lépik át az osztrák-német határt.

Úgy fogalmazott, Európa, Magyarország kivételével, nem képes megvédeni magát. Délen háborús helyzet van: a török kormány a kurdok állásait nehéztüzérséggel és tankokkal támadja. A szakértő szerint egy ilyen országnak jelenleg nincs helye az unióban. A bevándorlás kérdését az uniónak kellene megoldania.

Forrás: (Kossuth Rádió nyomán), https://kuruc.info/r/4/153911/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:NATO, Németország, Politikai elemzés Tagged: Angela Merkel, cionisták, megbolondult, ránkvándorlási válság, ős-ránkvándorlók


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »