Spöttle: A rendőröket megdobáló hülyegyerekek egy trafikot sem tudnának elvezetni!

Georg Spöttle biztonsági szakértő szerint Soros Györgynél a nemzetállamok megbuktatása, Európa identitásának az eltörlése a cél, Magyarország határait pedig védeni kell a migránsoktól, mert ha kinyitjuk a kerítést, Németország és Ausuztria azonnal határzárat teremt és itt rekednek a gazdasági bevándorlók és terroristák százezrei

Magyar Menedék - Soros

Ma közzétett írásában azt tanácsolja: a tüntetőknek is érdemes elgondolkodnia, hogy szükségünk van-e párhuzamos társadalmakra, külföldi bűnszervezetekre és terrortámadásokra?

Spöttle szerint érdemes megnézni a Youtube-ra felkerült videókat és rövid interjúkat a tüntetésekről, amin jól látható: sok idősebb tüntető meg sem tudta fogalmazni, hogy mit keres a Szabadság téren és mi mellett, vagy mi ellen tüntet. Úgy vélekedik: “az is lehet, hogy a ligetes „ellenállók” itt is megkapták az 5000 forintot és máris értelmet nyert számukra minden.”

Érdekelt volna, ha megkérdezem tőlük, hogy mit takar a CEU rövidítése, tudtak-e volna válaszolni. A betépett, lerészegedett, artikulálni már alig tudó lányok és srácok politikai értékét nem is akarom firtatni, mert nincs mit. Elnéztem a mocskolódó, trágár szavakat felvonultató transzparenseket is: hát, ha ezek egy egyetemet vagy a felsőoktatást képviselik, akkor nagy a baj. Bár ki tudja? A rengeteg „sperma” feliratú táblát talán mikrobiológusok vitték, a helyesírási hibákat pedig bizonyára nyelvészhallgatók követték el a szórólapon, nyilván minket egyszerű polgárokat akartak tesztelni. Gondolkodtam is, hogy kijavítom és leosztályzom, adnék rá egy 444-est és beírnám az Indexükbe.

A biztonsági szakértő szerint “ez minden, csak nem politika”. Érdekesnek tartja, hogy a tüntetők “nem tudnak és nyilván nem is akarnak egy konstruktív, ellenzéki párbeszédet kezdeményezni. Petíció benyújtása, polgári fórumok, kerekasztal beszélgetések, viták, normális plakátkampány,… ezek Soros kis kedvenceitől távol állnak.”

Hírdetés

Spöttle szerint inkább belekapaszkodnak sztereotípiákba, mint az egészségügy helyzete, a tüntetők mindig ezt húzzák elő, akár nyuszit a cilinderből. Úgy véli, hogy kapóra jött a CEU-s hazugság, mely szerint a kormány be akarja zárni az egyetemet,” amiről szó sem volt, persze a hazugságra sokkal több ember fogékony, mint az igazságra.”

Hallgattam a trágár skandálást és elnéztem az arcokat, akik arra biztatták a tömeget, hogy menjenek be a parlamentbe és rángassák ki a politikusokat. Egy vicc, a rendőröket sörös dobozzal megdobáló hülyegyerekek egy trafikot sem tudnának elvezetni, nem hogy egy országot. Igazából lejáratták magukat, azok előtt is, akik nem támogatják a Fideszt és a jelenlegi kormányt. Nem hinném, hogy egy politikai alternatíva után vágyó baloldali munkásember vagy értelmiségi azonosulni tud a megnyilvánulás e formájával. Főleg, hogy eléggé kilógott a lóláb is. Nem a felsőoktatási törvény módosítása volt az igazi ok, hanem a migráció. „Bontsák le a kerítést” hangzott el és volt olvasható pár tüntető plakátján.

Georg Spöttle most közzétett írásában arra is felhívja a figyelmet, hogy migránsok százezrei vonulnának át Magyarországon Németország felé, megélhetési bevándorlók és terroristák egyaránt.

Elég oktondi azt gondolni, hogy a német kormány ezt tűrné. Ugye időközben kiderült, hogy Merkeléknek már megvolt a tervük a határ hermetikus lezárására. Mindössze a politikai korrektség miatt döntött úgy a kormány (órákkal az akció előtt), hogy ezt mégsem teszik.”

Spöttle szerint még egy egymilliós hullámot nem tudna Merkel lenyomni a német nép torkán, a kerítés lebontása és a balkáni útvonal megnyitása katasztrofális lenne, mivel az illegális migránsok százezrei rekednének meg Magyarországon. Hangsúlyozza: Ausztria totális határzárat vezetne be, már amikor az első migránsok átlépnék a görög-macedón határt. A német hadsereg és a rendőrség szintén lépne.

Amíg Soros Györgynél a nemzetállamok megbuktatása, Európa identitásának az eltörlése a cél, addig sok megvezetett idős és fiatal bele sem gondol, hogy milyen károkat okoznának ezek a követelések a nemzetnek. Nem kell szeretni Orbán Viktort, nem kötelező a Fideszre szavazni, de pártállástól függetlenül a haza biztonságát és az itt élő emberek érdekeit kell képviselni. Józanul átgondolva, hogy szükségünk van-e párhuzamos társadalmakra, külföldi bűnszervezetekre és terrortámadásokra? Meg kell kérdezni a politikusokat, akikkel szimpatizálunk, hogy ők mit tennének az adott szituációban? Milyen terveik vannak a terrorveszély minimalizálására? Megmaradna-e a rezsicsökkentés és lenne-e nemzeti konzultáció?
A biztonsági szakértő szerint fel sem fogják a kérdőívet égetők, hogy ez mekkora bizalom a kormány részéről. Mint írja: “A hazát építeni, szolgálni és nem pusztítani kell.”


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »