Sorozatgyilkos lehet a rákóczifalvi rém: ha nem bukik le, újból ölt volna

Sorozatgyilkos lehet a rákóczifalvi rém: ha nem bukik le, újból ölt volna

Elismert egy harmadik gyilkosságot is az a 25 éves férfi, aki február végén megölt két, egymás mellett lakó idős férfit Rákóczifalván – írja a Blikk. A bulvárlap szerint T. Tamást a hármas emberölés sorozatgyilkossá teszi, ráadásul áldozatai több dologban is hasonlítanak egymáshoz: mindannyian a tettes lakóhelyéhez közel éltek, és kivétel nélkül hatvan feletti férfiak voltak.

A Blikk úgy tudja, a 63 évesen meghalt V. Géza nyugdíjazása előtt a rendőrség kötelékében dolgozott, és szintén a településen élt, ám 2017 decemberében bekövetkezett halálát ez idáig mindenki balesetnek hitte, most azonban kiderült, hogy T. Tamás végzett vele, a férfi hétfőn vallotta be a gyilkosságot a rendőröknek.

Hírdetés

http://mno.hu/

„Sok dolog tisztázatlan még, annyit azonban megerősíthetek, hogy védencem elismert egy harmadik cselekményt” – mondta a lapnak Mezei János, a sorozatgyilkos védőügyvédje.

V. Géza holttestét szintúgy, mint a későbbi áldozatokét, a házában hagyta gyilkosa. A helyiek azt mondják, azt hitték, leesett a padlásról, és a nyakát törte.

Bilkei Pál kriminálpszichológus szerint T. Tamás azért gyilkolhatott ismét februárban, mert elképzelhető, hogy olyan jelzések érkezhettek felé, amelyekből azt gondolhatta, hogy a másik két áldozat tud arról, hogy ő ölte meg V. Gézát. Bilkei a bulvárlapnak hozzátette, a férfi amiatt, hogy később ne derüljön ki a tette, megölte azokat, akik veszélyt jelentettek rá. Szerinte ha nem bukik le, T. Tamás újból ölt volna.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »