Sörösüvegekkel és kövekkel támadták meg a görög hazafiak az afgán család lakóhelyét

A görög nacionalisták felháborodtak Ciprasz miniszterelnök pofátlanságán, az afgán gyereken és családján csattant a népharag.

A liberális, européer, rasszizmus ellenes, ajvékoló média napok óta mutogatja a 11 éves afgán fiú megtámadott otthonát. Péntek hajnalban csapott le a fiatal bevándorló lakóhelyére a “csúnya, gaz, neonáci, gonosz, fasiszta ,söpredék”.

Nyilván nem szép dolog kisgyerekes családra támadni, de amit a polkorrekt, mindenkinek megfelelni vágyó, Európa-gyilkos politikusok megengednek maguknak, azt sem lehet szó nélkül hagyni.

Arról sajnos már elfelejtett beszámolni a liberális média, hogy Alexis Ciprasz, a görög kormányfő kissé elvetette a sulykot. A szélsőbaloldali párt államfője azt találta ki, hogy a 11 éves kis Amír Husszein vigye az október 28-ai görög nemzeti ünnepségen a görög zászlót.

A bevándorló gyereket, valamint a családját behívatta a Parlamentbe és ajándékba adott neki egy nemzeti lobogót.

Természetesen ezt kiverte a biztosítékot a görög hazafiaknál és voltak, akik bosszúra voltak szomjasak.

Hírdetés

Péntek délután 3 óra körül ismeretlen támadók csoportja felkereste az afgán család lakóhelyét és kövekkel, illetve üvegekkel dobálták meg. Bent a lakásban volt Amír és az egész család.

“Kiabáltam és segítséget kértem. A gyerekek felébredtek, sírtak; nagyon féltek. A gyerekszoba tele volt üvegekkel. Egy sörösüveg volt az ágyon. A kövek egymás után repültek. Pánikba estem. Nem tudtam, mit tegyek. Értesítettem a ház tulajdonosát, aki felhívta a rendőrséget. Meg fogunk halni. Megölnek bennünket, és nem tudjuk az okot ” – számolt be a támadásról az ötödikes fiú édesanyja, Arizu.

A ház mellett egy nagy kartonlapra írva hagytak üzenetet:

“Takarodj vissza a hazádba!”

A görög oktatási minisztérium hivatalos nyilatkozatot adott ki, amelyben mélységesen elítélte a támadást:

“A 11 éves Amir otthona ellen elkövetett támadással kapcsolatban az Oktatási és Vallásügyi Minisztérium felkéri a rendőrséget és az igazságügyi hatóságokat, hogy minden szükséges intézkedést tegyenek meg annak érdekében, hogy az elkövetők megkerüljenek, azonosítani kell őket és felelni kell az aljas cselekedetükért. Amirnek és minden más tanulónak biztonságban és egyenrangú tagjaként kell éreznie magát az iskolában, a városban és az országban, ahol él.”

Öröm az ürömben, hogy a fiú nem vihette mégsem a zászlót a 28.-ai ünnepségen, mert muszlim mivolta miatt nem kaphatta meg…

UltraInfo


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »