Sorosista kiképzésekkel készül a baloldal a választásra

Sorosista kiképzésekkel készül a baloldal a választásra

Az elmúlt időszakban a Tűzfalcsoport több írásában is foglalkozott a Soros-hálózat által újra csúcsra járatott politikai kiképzésekkel, most pedig négy érdekes és a 2022-es baloldali kampányra való felkészülést elősegítő eseményt mutat be.

A képzés célja nyilvánvaló: az aktivista politizálás meghonosítása a körúton kívüli világban. Olyan embereket akarnak behálózni, akik a TASZ „hasznos idiótái” lehetnek majd helyben, és számos információt, helyi ügyet tudnak szolgáltatni a budapesti vezetőségnek. Mindezekhez képzést, hálózatosodást és segítséget kaphatnak a fővárosi Soros-lerakattól, amely így alacsony energiabefektetéssel tud majd vidéki trófeákat bemutatni a 2022-es választáson.

Csapatépítésbe kezdenek a Közélet Iskolájánál. Az esemény szervezője egy régi ismerős, a nemzetellenes kampányok szakértője, a társasjátékestet is mellékesen, kisujjból megszervező Udvarhelyi Tessza.

Nem elég szerveződni, kampányokat levezényelni, támadni, tüntetni, azután megint támadni, mindezeket jól meg is kell örökíteni, hogy utána a baloldali lakájsajtó és a nemzetközi elvtársak jó képanyagokat tudjanak szolgáltatni a tevékenységükről külföldön.

Hírdetés

A teljes írást IDE kattintva olvashatják.

www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »