Soros után Jakab Pétert is elérte a "fideszes antiszemitizmus" – újabb kapocs kötheti így össze a többi ballib párt "áldozataival"

Soros után Jakab Pétert is elérte a "fideszes antiszemitizmus" – újabb kapocs kötheti így össze a többi ballib párt "áldozataival"

Maga az érintett Facebook-bejegyzéséből tudjuk meg, hogyan lett most már a Jobbiknak is egy saját túlélője:

Most, hogy kezd kialakulni egy széleskörű társadalmi együttműködés az Orbán-rendszer leváltása érdekében, Orbán és a lopott pénzen működtetett médiája ismét feltette a régi lemezt, hátha az uszítással, gyűlöletkeltéssel újra egymás ellen tudja fordítani a magyarokat.

Hírdetés

A szám a régi: a Jobbik náci, meg antiszemita, meg ki tudja még micsoda. Ha már feltették a lemezt, hadd kérdezzem meg: Mészáros Lőrinc Echo tévéje miért nevezi Jakab Pétert JÁKOB Péternek? Mi a cél? Mi a szándék? Kinek és mit akarnak ezzel üzenni a stróman tévé új-kereszténydemokratái, a Fidesz új-polgárai? Az Auswitzban megölt dédapám miatt változtatták meg a fideszesek önkényesen a nevemet vagy ez olyan általános dolog a „polgári” oldalon? Netán a fideszes Jakab Istvánt is Jákob Istvánozzák?

Ezt a tévét az Orbán-kormány nívódíjjal tüntette ki, mondván, csak a nagy hozzáadott értékű, szellemi újdonságot tartalmazó szolgáltatások révén van remény arra, hogy Magyarország erős országgá váljon. A féktelen és egyeseket antiszemitizmusra emlékeztető Sorosozás után túl nagy hozzáadott értéket persze nem vár az ember a Fidesztől, de azért megkérdezem: a Jákobozás lenne az a nívódíjas szellemi újdonság, ami erőssé fogja tenni Magyarországot vagy ez még csak a kezdet?

Íme a "vérszomjas antiszemiták" – akik legalább olyan szánalmasak, mint maga az ajvékoló:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjakab.peter.miskolc%2Fvideos%2F786797178355753%2F&width=480&show_text=false&height=269&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »