Soros szerint összeesküvés áll a bevándorlás mögött

A hírhedt pénzügyi spekuláns, Soros György egyre durvább konteókkal áll elő az Európát sújtó bevándorlással kapcsolatban. A spekuláns vagy tudatosan akarja manipulálni a közvéleményt, erősítve az oroszellenes hangulatot, vagy csak az időskori szenilitás kezd rajta elhatalmasodni.

A pénzügyi spekuláns a brit Guardianben megjelent cikkében azt írja, hogy Putyin és Oroszország nagyobb veszélyt jelent Európára, mint a szélsőséges dzsihadista terrorszervezet, az ISIS.

Soros szerint „Putyin szándéka az EU széthullásának felgyorsítása, és ezt úgy tudja a legjobban elérni, ha elárasztja szíriai menekültekkel”.

Azt is hozzáteszi: az Egyesült Államok és az EU vezetői súlyos hibát követnek el, ha azt gondolják, hogy a putyini Oroszország potenciális szövetségesük az Iszlám Állam elleni harcban. Soros konteószagú elméletében kifejti: 2017-ben csődbe mehet Putyin rendszere a szankciók és az olajár bezuhanása miatt, ami tönkreteszi az orosz költségvetést. Oroszország ezért arra játszhat, hogy az EU összeomlasztásával szabaduljon meg a szankcióktól. A pénzügyi spekuláns azzal vádolja Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy Európa megosztására törekszik az általa támogatott Európa-ellenes pártok segítségével, na meg persze a bevándorlók tömegei mögött is Oroszország áll.

Hírdetés

Csakhogy van egy kis probléma Soros György összeesküvés-elméletével…

Méghozzá az, hogy a közelmúltig éppen Soros György beszélt arról, hogy Európa összeomlik, ha nem fogad be minden bevándorlót.

Tavaly azt is többször kijelentette és megírta más lapok hasábjain, hogy még több bevándorló Európába érkezését kellene segíteni. Az már csak hab a tortán, hogy a bevándorlók mögött orosz stratégiát sejtető milliárdos érdekeltségébe tartozó Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation) Welcome to Europe (Üdvözlünk Európában) címmel működtet információs portált az Európába tartó migránsoknak. De a Welcome to Europe készíttette azokat a kézikönyveket is, amelyek ötleteket, térképeket, telefonszámokat és az Európán keresztülhaladással kapcsolatos tanácsokat tartalmazott a bevándorlók számára.

Hogy is van akkor ez most? Ki áll a bevándorlás mögött, ki segíti a bevándorlókat? A bevándorlók új munkaerőt jelentenek Európa számára, vagy éppen ők hozzák el az Európai Unió végzetét?


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »