Soros-mocsok az osztrák FPÖ-miniszterek elleni bojkottfelhívás mögött

Soros-mocsok az osztrák FPÖ-miniszterek elleni bojkottfelhívás mögött

INFO-DIREKT

A hazai nyilvánosságban itt volt olvasható először (http://lovasistvan.hu/2017/12/29/nemzetkozi-bojkottfelhivas-az-osztrak-kormany-ellen/), hogy a Le Monde napilapban nemzetközi bojkottfelhívást indítottak az osztrák szabadságpárti miniszterek ellen, mert hogy ők „a nácizmus örökösei” /és egyéb baromságok/

Most Herbert Kickl osztrák belügyminiszter ítélte el (lásd a cikket az Info-Direktre  kattintva) e bojkottot, mégpedig a „legélesebben”.

Közölte, mindez az osztrák politikai realitás „abszolút nem ismerése” és az „önnyalogató /a „selbstgefällige” szót kissé sajátosan, de értelmileg helyesen fordítottam/ morális arrogancia” kategóriájába esik.

Majd ezt a /szokatlanul egyenes/ mondatot mondta: „Olykor az az érzésem, hogy azok, akik ott a bojkottra felhívnak, a valóságban olyanok, akik nem tudják vagy nem akarják magukat feloldani a múlttól és saját előítéleteiktől”.

Az aláírók közé tartozik Bernard Kouchner volt francia külügyminiszter, valamint Serge és Beate Klarsfeld életfogytiglani nácivadászok.

Hírdetés

Most pedig az Unzensuriert cikke következik ugyanerről a témáról:

UNZENSURIERT

Az EGAM (European Grassroots Antiracist Movement – Európai Alulról Építkező Antirasszista Mozgalom) mögött, amely nemrégiben a fősodratú médiumokban buzgón terjesztettek egy nemzetközi bojkottfelhívást az osztrák kormány FPÖ-tagjai ellen, Soros áll, mint egy kutatásból kiderült.

A globalizációs lobbi imádja a „rasszizmus” és „iszlamofóbia” terminus technikusokat használni, ha be akarja tapasztani ellenfelei száját.

George Soros és Nyílt Társadalom Alapítványa a hajtó erő az európai nemzetállamok és őslakosai kikészítése mögött.

Nem meglepő tehát, hogy az EGAM-ot finanszírozók között prominensen ott feszít éppen Soros és alapítványa.

Az EGAM tagszervezetei között van a hírhedt Amadeu-Antonio Alapítvány mellett az osztrák ZARA és az  SOS Mitmensch is, amely utóbbi a leghangosabb heccnök az FPÖ és tagjai ellen.


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »