Soros-izélgetésért is kap a fejére a német humorista

Soros-izélgetésért is kap a fejére a német humorista

 

FRANKFURTER RUNDSCHAU

A balliberális német lap felfedezte, hogy Lisa Fitz humorista hölgy pozitív szöveget írt Facebook-oldalára az SPD-ről, a Baloldalról és a Zöldekről.

Nocsak, nocsak, fedi őt meg a lap, amely azonnal emlékezik a humorista korábbi „bűneire”. Mert ő – hát nem szörnyű, kedves német olvasó? – interjút adott a Russia Today-nek és humorista kollégáit ott „a rendszeren belül mozgó udvari bohócoknak” nevezte! Majd pedig a „kihagyó” sajtóról „mesélt”! (Talán arra célozva, hogy a két évvel korábbi kölni tömeges migránserőszakról a német média öt napon át hallgatott…)

Utána következik egy nagyon sokat mondó alcím: Köszönjük, Frau Fitz, hogy a „bűnösöket” néven nevezi

És jön a „szörnyű” tett felidézése: Fitz asszony megnevezi a „bűnösöket”! „A Rothschildokat, Rockefellert, Sorost és társait. Akik felhalmozzák az ördögi dollárok »szarhegyeit«”.

Hírdetés

Majd jön az alcímben már idézett mondat ezzel kiegészítve: „és köszönet azért, hogy a globális ördögi rossz magvát az első szakaszban a »pénzügyi zsidósághoz« kapcsolja”.

Utána jön az obligát „összeesküvés-elmélet” szöveg. És ezután? Nem találták ki, ugye? Orbán Viktor.

„És ami a befektetőbankár Soroshoz is kapcsolódik, akit Orbán Viktor magyar kormányfő a célzott népesség-keveredéssel vádol, mivel az EU-ban a migrációs politika terén ő rángatja a szálakat”.

(Nagyon is felmerül a kérdés: miként van az, hogy az egész német sajtó egyként állt mártírként az Erdogan török elnököt „kecskebaszónak” nevező közszolgálati humorista mellé? Az vajon nem volt még inkább összeesküvés-elmélet („konteó”), hogy Erdogan kecskével közösül, mint az, amivel Fitz asszony viccelni merészelt?)

http://demokrata.hu/hir/kulfold/sorosert-kap-fejere-nemet-humorista

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »