Soros György “színes forradalmainak” forgatókönyve

Soros “demokratizálása” a kommunizmus összeomlása idején vált ismertté igazán a világban.

De most nem Grúzia vagy Ukrajna forradalmait venném górcső alá hanem a legismertebb “arab tavaszt”.

Mielőtt azonban elkezdeném szeretném leírni, hogy mindazokat nem egy összeesküvés elmélet eredményéből írom hanem mert évekig kaptam anyagokat az arab térségből is. Ezért volt időm hosszú éveken át tanulmányozni Soros és az akkori amerikai Clinton és Obama adminisztráció más országokban a külpolitikai lépéseit.

Mielőtt rátérek a lényegre az amerikai elnökválasztási kampány fontos momentum ebben. a Bill Clinton választási kampányát Soros György finanszírozta több milliárddal.

Az USA demokrata pártja (liberális beállítottságú) Sorossal megálmodta a nyitott társadalmat és liberális gazdaságpolitikát.

Tehát Sorosnak a döntéshozatalban a Clinton adminisztrációban óriási befolyása lett.Ekkor Amerkiában már működtek Soros “civilnek” mondott szervezetei.

Mielőtt az arab tavaszra térnék muszáj tennem egy kis kitérőt.

A kommunizmus összeomlásával gyakorlatilag az akkori amerikai vezetés a nagykövetein keresztül gyakorolt nyomást nem csak a politikai változásokhoz hanem a privatizációs folyamatok levezényléséhez is. Volt ahol ez sikeresen történt volt ahol nem.

Az egyik ilyen állam Jugoszlávia volt egy erős hadsereggel és Oroszországhoz való szoros kötődéssel. A több nemzetiségű államot ezért egy “polgárháborús forgatókönyv” szerint háborúba sodorták.

Ebben a játszmában nem csak az USA hanem az Európa Unió nyugati hatalmai is részt vettek.

Felfegyverezték a horvátokat, bosnyákokat.

Maga a polgárháború ezzel kezdetét vette. A háború befejezése Jugoszlávia felbomlásához vezetett. (Azt azért megemlítem, hogy már ekkor Boszniában és Koszovóban megjelentek a világ minden tájáról verbuvált muszlim terroristák)

A későbbi Koszovói konfliktus 1999-ben a NATO bombázással ért véget és kettő műállamot hoztak létre Koszovót és Boszniát.
A háború lezárása után is Milosevic népszerűsége töretlen volt amire a nyugati hatalmak nem számítottak ezért más taktikát vetettek be.
Belső bomlasztásba kezdtek.

Ebben aktív szerepe volt Soros Györgynek.

Megalakult a szerbiai szervezete OTPOR néven melynek vezetője Srđa Popović. (Őt a magyarok is jól ismerik, mivel a magyar ellenzékkel közös sátorban táboroztak a parlament épülete előtt. Popovic látta el a magyar ellenzéket úgy mond jó tanácsokkal hogyan kell megbuktatni Orbán Viktor rendszerét)

Szóval Soros szervezete az OTPOR, főleg az egyetemistákat célozta meg a diákönkormányzatok vezetőit fizette le Szerbiában. Különböző programokat csinált nekik Soros. Sőt még a tüntetésekre is ki lettek ezek az emberek képezve.

Majd dollármilliókat költött plakátokra amik a Milosevic rendszer ellen szóltak.Gyakorlatilag Szerbia ezzel lett kiplakátolva.

Aztán beindult a bőrgőzös tüntetés ahol Milosevic nem alkalmazott erőszakot de a parlamentet gyakorlatilag a tüntetők kifosztották.
A Milosevic rendszer megbukott és egy éjjel csempészték ki és vitték a hágai börtönbe.

Hírdetés

Tehát az USA és az Európa Unió nyugati felének a polgárháborús forgatőkönyve nem az arab tavasznál kezdődött hanem már előbb a Balkánon és működött nekik. ( Csak annyit jegyeznék meg, hogy a Milosevic rendszer a privatizáció ellen volt és azt mondta idegen kézbe szerb tulajdont nem ad. )

Ezzel viszont az OTPOR nem szűnt meg. Az “arab tavasz” folytatásaként aktívan részt vett Soros szervezete az arab tavaszban is.

Nem sorolom fel az arab tavasz országaiban játszott szerepét az Obama adminisztrációnak és Sorosnak.

Egy országot viszont kiemelnék példaként. Ez az ország Egyiptom.
Hosni Mubarak megbuktatását.
Egyiptomban a Muzulmán Testvériség szélsőségessége miatt betiltott szervezet volt mindig is.

Az amerikai adminisztráció miután több arab országban sikeres forradalmat vezényelt le ezért a következő Egyiptom volt. Ebben segítette a Muszlim Testvériség, a Soros György nevével fémjelzett szerbiai OTPOR, Wahel Ghonim.

Wahel Ghonimról annyit kell tudni, hogy Egyiptomi születésű de akkor az Egyesült Arab Emirátusokban élt és az arab térség Google igazgatója volt.

A Facebookon és más eszközökön keresztül másokkal szervezte a “forradalmat”. Majd a tüntetésekkor hazatért Kairóba és élére állt a tömegnek.

A másik ilyen kulcsfigura a Németországban élő liberális gondolkodású Mohamed ElBaradei volt aki szintén hazatért Kairóban és később jelöltette is magát az elnöki székért.
Európa nyugati fele őt támogatta.

A Muzulmán Testvériség viszont Mohamed Morsi volt.

Visszatérek az OTPOR nevű Soros szervezetre is akik nyílt terepen oktatták az egyiptomi fiatalok vezetőit, hogy hogyan kell tüntetéseken a legnagyobb felfordulást csinálni és provokálni.

Az Egyiptomi “forradalmat” valahogyan a világgal is el kellett fogadtatni, hogy az a “demokratikus” változásokról szóljon ezért az USA külügyminisztériumába kérették a liberális sajtó vezetőit főszerkesztőit és ott eligazítást kaptak, hogyan tálalják az eseményeket.
(Nem vicc erről sok anyagot kaptam)

Mubarakot a hadsereg letartóztatta az utcai tüntetések és felfordulások után.
Választást írtak ki amit Morsi nyert meg és visszaállította a Muszlim Testvériség mint pártot.

Kezdetét vette azoknak a szélsőségeseknek a börtönből való kiengedése akik a Testvériséghez tartoztak de terrorcselekmények miatt ültek börtönbe.
Morsi hatalomba kerülésének idejében már tartott Szíriában is a “forradalom”.
Morsi nem csak az egyiptomi gazdaságot vitte padlóra hanem a hadsereget is arra kötelezte volna, hogy Szíriában segítse Aszad rendszerének a megbuktatását.

Ez már a hadseregnek is sok volt.

A Morsi rövid regnálása és a hadsereg háborúba küldése miatt felébredtek az egyiptomiak és ekkor már 35 millió ember követelte az utcákon Morsi eltávolítását. A több hetes kitartásuk és az, hogy a hadsereg a nép mellé állt azzal zárult, hogy Morsit letartóztatták.
Ekkor újra betiltották a Muszlim Testvériséget és a katonai vezetés Oroszország felé fordult.

Meghiúsult tehát Egyiptom a felforgatás de ez a példa arra jó, hogy megértsétek hogyan zajlottak ezek a folyamatok.

Mi volt a szerepe Soros Györgynek és a hozzá kapcsolódó Clinton és Obama adminisztrációnak.
Az Egyiptomból elmenekült Muszlim Testvériség vezetői ma Amerikában a legnagyobb biztonsági céget vezetik és állami megrendeléseket kapják.

Mindebben részt vett az EU nyugati fele.

Tehát semmi nem az aminek látszik………

A migránsok elindulása Európa felé ennek a folyamatnak a következménye.

A fényképen Srđa Popović Soros főembere és Wael Ghonim az egyiptomi “forradalom” szervezője látható.

Milan Mitrovic

Magyar Tudat Nemzeti Hírportál

The post Soros György “színes forradalmainak” forgatókönyve appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »