Soros György halálra permetezi a magyar embereket

Soros György halálra permetezi a magyar embereket

Komolyan mondom, racionalista barátaimmal ellentétben én egyáltalán nem vagyok annyira racionalista, egy csomó mindenben színvonalas dolog hinni szerintem, na de a legnagyobb hülyeségekben hogy a csudába lehet?

Beleolvasgattam az imént a Publicus Intézet felmérésének eredményeibe, és mint hasonló esetekben rendre, most is meg vagyok hökkenve kicsit. A Vasárnapi Hírek megbízásából készített közvélemény-kutatásból ugyanis egyebek közt kiderült: a megkérdezett magyar emberek nem kevesebb, mint 24 százaléka azt gondolja, szándékosan permeteznek minket mérgekkel a repülőgépekből. Tudják, a fehér csíkok, amiket ezek a gépek hagynak maguk után a levegőben – közkeletű kifejezéssel ez lenne a chemtrail –, el fognak pusztítani bennünket. Ha nem előbb, utóbb. Mindenki meneküljön. Amíg nem késő.

Hiába, tényleg különböző valóságok vannak, amelyek szinte soha nem találkoznak. Hacsak a végtelenben nem, mint a párhuzamosok.

Nekem például egyetlen barátom, rokonom vagy üzletfelem sincs, aki hinne a vegyszeres marhaságban. De legalábbis nem tudok róla, hogy lennének ilyenek. Lehet, hogy csak nem merik mondani, mert félnek a vitriolomtól? Nem hiszem, mindenesetre ha mégis volnának ilyenek, kérem, jelentkezzenek valahogy, nem fogom bántalmazni egyiküket sem. Viszont szeretném, ha színesebb lenne a világom.

Olyanok bőven akadnak, ezt tudom, akik Istenben hisznek. Olyanok is, akik a tudományban. Sőt: a legintelligensebbek kombinálni is képesek a kettőt. Hogy lejjebb engedjem a mércét, olyanok is vannak, akik a kommunizmusban hisznek – róluk nem mondhatok többet, fontos erény napjainkban a diszkréció –, és olyanok is, akik a kapitalizmusban. Még tovább megyek: olyanok is vannak, akik világképében központi hely illet bizonyos ezoterikus hülyeségeket, mi több, beszéltem valakivel, aki ismer valakit, aki jósnőhöz jár, és mindent elhisz, amit az a banya előad neki.

Viszont a chemtrail mégiscsak a hülyeség első számú szimbóleuma.

Hírdetés

A Publicus-felmérés amúgy több másfajta összeesküvés-elméletet is vizsgálata tárgyává tett, így eredményei egyéb intellektuális ínyencségeket is felvonultatnak. Kiderült még, hogy: 41 százalék szerint ezekből az elméletekből reálisabb képet lehet alkotni a világról, mintha az ember hivatalos forrásokból tájékozódik; 71 százalék szerint a nagyhatalmak számtalan tényt és tudományos információt elhallgatnak az emberek elől; 50 százalék szerint hazánkban a választások eredménye nem a valóságot, hanem a történéseket a háttérből irányítók érdekeit tükrözi; 62 százalék szerint az egész világot egy szűk elit irányítja.

És így tovább, és így tovább.

Van ezenfelül két igazán kedvenc részem.

Az egyik: amikor arra kérdeztek rá, hogy ha nem a kormány irányítja Magyarországot, akkor kicsoda, arra eltérő választ adtak a Fidesz és az MSZP hívei. Míg a fideszeseknél a nemzetközi pénzügyi körök (13%) és a hazai gazdasági szereplők (12%) mögött éppcsak – az EU-val holtversenyben – dobogós lett Orbán Viktor (10-10%), addig a szociknál a magyar miniszterelnök úgy leverte a globális felhozatalt a maga 35 százalékával, hogy csak na. Különös válasz ez a ki hisz igazán Orbán Viktorban kérdésre, maradjunk annyiban.

A másik: az a helyzet, hogy sem Soros György, sem a zsidók – mint olyanok – megint nem elég jók semmire. Mást ne mondjak, a megkérdezettek alig 1 százaléka gondolja úgy, hogy a legrejtőzködőbb milliárdos az igazi főnök Magyarországon, és 2% sejt ilyet a zsidókról.

Itt tartunk. Alig több a nullánál. Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni. Bástya elvtárs már szart ér. Kár a gőzért és a soros Soros-kampányokért.

Persze az is benne van, hogy rossz volt a kérdés. Bátrabbnak kellett volna lenni. Az iránt kellett volna érdeklődni, hogy a chemtrailes hóhér nem Soros György-e személyesen. Vagy valami hasonlót. Bár a fentiek alapján lehet, hogy jobb, ha nem adunk a népeknek újabb fergeteges ötleteket.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »