Soros György acetonnal locsolja az Árpád hidat

Soros György acetonnal locsolja az Árpád hidat

A magyar származású – „magyar” „származású” – milliárdos nem bír magával. Ahogy ez kinéz, az orosz hekkerek sem ülhetnek nyugodtan a babérjaikon, holott elég impresszívek voltak a globális pozícióik. Hát igen, alig pár hete heurékáztam jelentőset, azt hittem akkor, hogy végre lelepleződtek a világ valódi urai. Vagy tévedtem, vagy az van, hogy a világ valódi urai többfélék. Hajlok arra, hogy az utóbbi verzióban búvik meg az igazság.

Egy szó, mint száz, nyilván nem kell még elparentálni az orosz hekkereket sem, de amit ez a sokpénzű matuzsálem művel, az több a soknál.

Az eddig is világos volt, hogy tervek sorát szőtte-szövögette a délceg magyar kormány megbuktatására, a budapesti tavasz szárba szökkentésére, illetve a komplett nyugati civilizáció eltiprására – szervezetten útnak indított illegális határsértők által –, de ahogy telik-múlik az idő, úgy lesz egyre szemtelenebb a vén kujon. Ez mindenre képes.

Messzebbre ne menjünk, csak ezen a héten migránsok tömkelegét haraptatta meg, pofoztatta fel, rugdostatta meg ismeretlen eredetű kutyafogsorokkal, bütykös kezekkel, bakancsos lábakkal, pusztán azért, hogy mindezt később az ártatlan magyar belügyi dolgozókra foghassa. S tette mindezt az Orvosok Határok Nélkül nevezetű álnok szervezet prominenseinek verbális közreműködésével. Azok is miféle civilek.

Hírdetés

Volt az is, hogy egy harcias honlap kiderítette, a Momentum Mozgalom létrehozásában – a tornából felmentett szervezet párttá alakul – főképp ismert balliberális politikusok gyermekei vállaltak szerepet. „A Momentum már ismert tagjai, vezetői korántsem esnek távol az egykori szocialista, szabad demokrata politikai elittől, illetve a velük korábban erősen szimpatizáló amerikai és európai balliberális fősodortól. Pénze erre a balliberális oldalnak viszont már nem nagyon van, így könnyen lehet, hogy a többi, civilnek mondott balliberális szervezethez hasonlóan a MoMo is Soros György finanszírozásával jött létre”!

Skandallum.

Lerágott lemez, de nem bírom kihagyni: ha ebben a szellemben megy tovább a tényfeltárás, a végén még az is kiderül – könnyen lehet! –, hogy szűk harminc évvel ezelőtt a Fiatal Demokraták Szövetségének talpra állítása mögött is ott volt az izmos Soros-kar.

Az öreg mindemellett az államfőválasztásba sem átall beleugatérozni. Személyesen ő indította ugyanis csatába – szinte első kézből, Kósa Lajos frakcióvezetőtől tudjuk ezt – Áder Jánossal szemben Majtényi Lászlót. „Teljesen nyilvánvaló, hogy Majtényi László Soros György jelöltje. A Soros-alapítvány támogatásával jött létre az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet, melyet Majtényi László vezet, személyesen több alkalommal támogatta Soros György, és az intézet alapításakor is azt mondták, azért hozza létre az amerikai üzletember, hogy ezen keresztül befolyásolja a magyar közéletet. Egyszerűbb, ha a feladóval beszélünk, tehát Soros Györgyöt szívesen várjuk, sokkal egyszerűbb, ha vele beszéljük meg, mi a szándéka Magyarországgal, mintha Majtényi közvetítését kérjük ehhez.”

Mekkora szerencse, hogy felkészült férfiak tartják kemény kézzel hazánk szekerének rúdját. Hiába kevernek-kavarnak a Soros-bérencek és -huszárok, legjobbjaink átlátnak minden szitán, bármilyen sűrű szövésű legyen is az. Ostrom alatt állunk minden pillanatban – miniszterelnök urunk nem beszél a levegőbe –, de arra senki ne számítson, hogy megadjuk magunkat. Nem eszik olyan forrón a kását, ahogy a Soros-konyhán főzik.

Mármost ami e szöveg címét illeti, természetesen csak tréfáltam óvatosan. Az Árpád hídon kicsurgó aceton kicsurgását – ami miatt megbénult kedden a főváros – vélhetően nem Soros György idézte elő. Ez ideig legalábbis a Fidesz sem mondott ilyet vagy hasonlót. Mindazonáltal előidézhette volna akár ő is – hiszen neki semmi se szent!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »