Soros és a karavánja

Soros és a karavánja

THE WALL STREET JOURNAL

Az amerikai globális pénzügyi-politikai napilap, a Wall Street Journal most Soros és a ’karaván’ címmel arról ír, miként mesterkedik a milliárdos az ENSZ-szel összhangban Guatemalában, vagyis egy olyan országban, amelyből rendszeresen indulnak migránsok a mexikói-amerikai határ irányába.

A lap szerint a migránsok távozásának oka a guatemalai korrupció és az uram-bátyám kapitalizmus.

Ami viszont most kiderült, az az, hogy éppen az Egyesült Államok támogat anyagilag egy olyan ENSZ-testületet, spanyol rövidítéssel CICIG-et (fura nevén Nemzetközi Bizottság a Guatemalai Büntetlenség Ellen), amely önmaga is korrupt és az ENSZ baloldali ideológiájának hordozója.

Hírdetés

A bizottság 2006-ban azért jött létre, hogy vizsgálja a földalatti hálózatok bűncselekményeit. De – mint az az amerikai Helsinki Bizottság kongresszusi meghallgatásán kiderült – a CICIG ügyészei súlyosan megsértették az emberi jogokat egy orosz család, Bitkovék esetében, akik azért menekültek el Putyin Oroszországából, mert ott embercsempészeti ügyekbe keveredtek, és a családot a CICIG nyomására állították bíróság elé Guatemalában okmányhamisítási váddal. Szegény politikai üldözöttek, tehetjük hozzá.

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/soros-es-karavanja

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »