Soros csicskájával vacsorázott

Soros csicskájával vacsorázott

Meloni Július végén még csak a migrációt támogatta.

Hazaértünk nyaralásból, nézem, mi maradt a paradicsomból. Mit mondjak, szenvedett rendesen. Elfér rá némi lombtrágya, ha jól sejtem, mert szárad a termés alja… , de látom, Józsi bá’ is kint sertepertél lényegesen rendezettebb kertjében, odaszólok.

— Adjon Isten szomszéd!

— Fogadj Isten öcsém — válaszol.

— Történt-e valami érdekes, amíg távol voltam?

— Persze, hogy történt! Az olasz testvérek szép arcú kígyója ismét lebukott.

— Követtem valamennyire a médiát, de Melonival kapcsolatban nem találkoztam semmivel.

Hírdetés

— Csendben van ám mindenki, de a Soros poronty nem bírt magával. Az FT.com cikkével büszkélkedett, amelyikben leírják, hogy Nagyboldogasszony napján (olasz nemzeti ünnep) találkozott a Soros-birodalom balkáni helytartójával, Edi Ramaval. Együtt vacsoráztak Albániában Rama meghívására, ahova hajón érkezett a politika olasz dívája.

— Mocskos dolog ez az olasz politika, nekem már az is megakadt a torkomon, amikor július végén azt mondta, hogy kormánya nyitott arra, hogy legálisan több embert fogadjon be, mert Olaszországnak és Európának imigrációra, azaz migránsokra van szüksége — teszem hozzá, ezzel jelzem Józsi bának, hogy némiképp én is követem az eseményeket — ezzel sem volt tele a média.

— Márpedig, csak hogy ne feledjük, emlékeim szerint az egyetlen kormányfőt, aki támogatta Melonit, amíg harcolt megválasztásért, úgy hívják, hogy Orbán Viktor. Hátha nem láttad, mutatom a videót is, ellenzékben milyen fogadtatásban volt része Olaszországban az akkor még migránsellenes Fratelli d’Italia videója szerint.

 

Megnézem. Libabőr megint, bár annak idején már láttam.

Közben azon tűnődöm, ha ma mocskos Meloni, mint ahogy egyre inkább annak tűnik, akkor sajnos kiváló színész és jó a sminkje, vagy azóta történt valami. De el is hessentem a gondolatot, hisz tudjuk, 40 éves korra az ember jelleme már rég kifejlődött, Meloni pedig a napokban éppen Soros csicskásával vacsizott. És ki tudja, vacsora után hol kötött ki…


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »