Soros azt hiszi, sok pénzzel a lehetetlen is valóra válhat: cigányokat, migránsokat és bűnözőket oktatna az új egyetemi hálózata

Új egyetemi hálózatot hoz létre Soros "György" – írja a 444 nyomán a 24. A zsidó spekuláns ezt a davosi világgazdasági fórumon jelentette be. Az új szervezet a Nyílt Társadalom Egyetemi Hálózat névre fog hallgatni, a feladata pedig az lesz, hogy világszerte integrálja az oktatást és a kutatást a felsőoktatási intézmények között.

A tervek szerint a hálózat közös képzési programokat, hálózati kurzusokat kínálna, és rendszeresen kötne össze oktatókat és hallgatókat személyes és online konzultációkra világszerte. A cél, hogy "biztosítsa a vélemények szabad kifejezését és a különböző meggyőződések sokszínűségét". Emellett nagy hangsúlyt fog kapni a "negligált társadalmi csoportok", a "menekültek", a börtönbüntetésüket töltők, a "romák", az "otthonukat elhagyni kénytelen emberek" elérése és minőségi oktatásuk segítése, és külön ösztöndíjat kapnának a "politikailag üldözött kutatók".

Hírdetés

Az új hálózat alapját a CEU és amerikai partneregyeteme, a Bard College fogja képezni, emellett partnerségre lépnek az Arizonai Állami Egyetemmel, amely a világ egyik vezető szereplője a távoktatásban.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »