Soroksári gyilkosság: mindenki a Renault-t keresi

Soroksári gyilkosság: mindenki a Renault-t keresi

A Blikk számolt be arról, hogy a rendőrség szórólapokat készítettek és postaládákba, szórakozóhelyekre, sportlétesítményekbe dobták be a felhívást, de még a taxisok figyelmét is felhívták. A soroksári Kardosné Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én futás közben kapták el támadói, majd brutálisan meggyilkolták. A rendőrök két ismeretlen DNS-mintát rögzítettek, de a gyilkosok továbbra sincsenek meg.

A nyomozók egy speciálisan festett Renault Mégane Grandtour utánfutós személygépkocsit keresnek, mert a térfigyelő kamera felvételei szerint nagyjából abban az időpontban hajtott be a kerékpárútra, amikor Krisztát megölték, sőt negyven percet parkolt is a bicikliúton. Ráadásul az autó vélhetően aznap egyszer már behajtott a kerékpárútra, ugyanis rendőrség által kiadott kép világosban készült, Krisztinát pedig este ölték meg.

“Kérem azokat, akik látták ezt a speciális festésű autót, jelentkezzenek a rendőrségen. Három éve én, a kisfiam és a feleségem családja csak arra várunk, hogy megoldódjon az ügy”

– nyilatkozta a lapnak Kardos Lajos, a három éve meggyilkolt nő özvegye.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »