Sophia Loren Kolozsváron: Egy vagyok Önök közül

Sophia Loren Kolozsváron: Egy vagyok Önök közül

A Transilvania Nemzetközi Filmesztivál (TIFF) idén egy igazi világsztárt hozott el Kolozsvárra: Catherine Deneuve, Claudia Cardinale vagy Vanessa Redgrave után most Sophia Loren, az olasz film nagyasszonya veheti át a fesztivál nemzetközi életműdíját.

 

Az olasz díva a Házasság olasz módra című filmjének díszvetítése előtti sajtótájékoztatón elmondta, szívesen emlékezik a Marcello Mastroiannival való közös munkára, melyet pályája egyik legnagyszerűbb időszakának tart.

 

Mi a hosszú házasság titka? – kérdezték cseppet sem meglepő módon tőle Kolozsváron, a színésznő ugyanis 50 évig élt együtt Carlo Ponti filmproducerrel. Amikor találkozott vele, 16 éves volt, és inkább apára volt szüksége, de ez idővel megváltozott. Ponti, aki férje és több filmjének producere volt egyben, 2007-ben halt meg: nagyon boldogok voltak együtt, és nagyon hiányzik – mondja el a 81 évesen is imponáló jelenségnek számító színésznő.

 

A főtér.ro cikke azt írja, Sophia Loren – minden előzetes elképzelésünk és az Oscar-díjai ellenére – egyáltalán nincs „elájulva” saját hírességétől. Nem úgy tekint magára, mint világsztárra, ha minden nap ezzel kelne, az a karrierje végét jelentené – fejti ki.

Hírdetés

 

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és úgy érzem, egy vagyok Önök közül”

 

– mondja megkapó szerénységgel.

 

Főtér.ro

 


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »