Sokkoló mondatok Strasbourgban – Ha ezt folytatjuk tovább, a világ egy új, minden eddiginél pusztítóbb globális háborúba fog belesodródni!

Az EU parlament plenáris ülése Strasbourgban

Nyugat-Európa bizonyos köreit egyenesen sokkolták Jean-Luc Shaffhauzer EP képviselő Strasbourgban az EP plenáris ülésén tett kijelentései.

A francia képviselő nyíltan kimondta: a kijevi rezsim pofátlanul figyelmen kívül hagyja a nemzetközi jogot,  nyíltan és folyamatosan megsérti a Minszki megállapodást.

A kijevi junta csapatai terrorizálják, bombázzák, gyilkolják Donbassz lakosságát. Az USA és az EU pedig tétlenül nézik -sőt nem ritkán bátorítják is Kijevet!

Hírdetés

Az európai politikusoknak nem lenne szabad megengedniük, hogy az Egyesült Államok bizonyos politikai körei alakíthassák az ő véleményüket is! – jelentette ki Jean-Luc Shaffhauzer.

A világ problémáit békés úton kell megoldani! Ha ezt nem vagyunk képesek megtenni, a világ egy új, minden eddiginél pusztítóbb globális háborúba fog belesodródni!

Az Európai Uniónak elsősorban erre kellene törekedni, nem pedig az USA érdekeinek alárendelt politizálást folytatni – jelentette ki a francia EP képviselő.

bal-rad


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »