Sokan felhördülnek Storck „egypontos” mondatán

Sokan felhördülnek Storck „egypontos” mondatán

Pedig nem biztos, hogy kellene. Még Dzsudzsák Balázs is amondó, van úgy, hogy elég a döntetlen, igaz most a kapitánnyal ellentétben azt nem írná alá.

Bucsy Levente

„Of course!” („Természetesen!”) – csattant ki a frappáns válasz Bernd Storck megbízott szövetségi kapitányból a péntek esti Magyarország–Románia labdarúgó-Eb-selejtező előtti utolsó sajtótájékoztatón arra a kérdésre, hogy elégedett lenne-e a döntetlennel.

Mivel a közvéleményben és a focirajongók között elterjedt, hogy ezt a mérkőzést egyrészt meg kell nyernünk, másrészt pedig a magyar csapat a három pont megszerzésére „természetesen” esélyes, fontos pillanatban érkezett a kapitányi fék. Ugyanakkor nem mindenkit győzött meg, többen már reagáltak is Bernd Storck várakozására. Hrutka János korábbi válogatott labdarúgó, aki a Kaiserslauternnel német bajnokságot nyert, tagja volt az 1996-ban olimpián szerepelt nemzeti csapatnak, valamint Dzsudzsák Balázshoz hasonlóan szintén pontot érő szabadrúgásgólt lőtt Romániának, a Facebookon az alábbiakat tette közzé:

Döntetlen a románok ellen? Na még mit nem!

Hírdetés

Maga a Nemzeti Sportnak nyilatkozó Dzsudzsák Balázs, a válogatott mostani csapatkapitánya bár nem fogalmazott teljesen egyértelműen, azért „főnökétől” némileg eltérően nyilvánult meg arra a kérdésre, hogy a döntetlen most elfogadná-e:

Előre nem… Persze gyorsan hozzá kell tennem, van az a forgatókönyv, amikor az egy pontnak is örülni kell. Itt van példának okáért mindjárt a legutóbbi bukaresti mérkőzés, a végén rúgtuk a gólt, siker volt a döntetlen.

A TV2 péntek reggeli műsorába invitált Nemcsák Károly színész-rendező-színházigazgató, a színészválogatott csapatkapitánya ekként foglalta össze véleményét:

A szakma és a nézők véleménye nem egyezik. […] Nem értek egyet Bernd Storck nyilatkozatával.

Hogy mit hoz a mérkőzés a FIFA-világranglista hetedik, az F selejtezőcsoport első helyezettje, valamint a rangsor harminchetedik és a csoport harmadik helyezettje között, az 20.45-től kiderül. Tartsanak az MNO-val percről percre!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »