Sok ember szívéből beszélt Kocsis Máté

Sok ember szívéből beszélt Kocsis Máté

Következményekért kiált az ellenzék aljas brüsszeli magatartása.

Sok ember szívéből beszélt Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, amikor Molnár Csaba DK-s EP képviselő Orbán Viktorhoz írt gusztustalan levelére Facebook-oldalán válaszolt. Ebben kilátásba helyezte, hogy miután az ellenzéki képviselők nem támogatták a magyar választók által Brüsszelbe küldött fideszes képviselők megválasztását az Európai Parlament szakbizottsági tisztségeire, magatartásuk következményeket vonhat maga után. Jelezte, könnyen lehet, hogy a Fidesz-frakció ezek után nem fogja támogatni, hogy bevándorláspárti politikusok fontos pozíciókat tölthessenek be a magyar parlamentben.

„Ez esetben viszont Varju László nem lenne a költségvetési bizottság elnöke, Vadai Ágnes nem alelnökölhetné a honvédelmi és rendészeti bizottságot, Oláh Lajos pedig az európai ügyek bizottságában nem töltené be ezt a posztot” – írta Kocsis. Emlékeztetve az olvasókat, hogy „Nem őriz a politikai emlékezet az elmúlt évtizedekből példát arra – sem a magyar, sem az európai parlament történetében –, hogy a megszerzett mandátumok arányában betölthető parlamenti tisztségek elosztásánál a képviselőcsoportok egymás ellen szavaztak volna. (…) Ki kell mondanunk: az első pillanatban megkezdték Brüsszelben az áskálódást saját hazájuk ellen. Ismét bebizonyosodott, Önök számára a bevándorláspártiság jóval előbbre való, mint a magyar érdek. A magyar érdek ugyanis az lenne, hogy minél több szakbizottsági tisztséget magyarok tölthessenek be.”

A jellemtelenségből és aljasságból mindig jelesre vizsgázó DK a hozzá közel álló Nyugati Fény portálon keresztül sunyi valótlansággal próbálta hitelteleníteni Kocsis Máté szavait. Mondván, Kocsis hazudott akkor, amikor arról írt, idézem ismét: „Nem őriz a politikai emlékezet az elmúlt évtizedekből példát arra, hogy (…) a megszerzett mandátumok arányában betölthető parlamenti tisztségek elosztásánál a képviselőcsoportok egymás ellen szavaztak volna.” Ezután azt írják, hogy a Fidesz nem támogatta Andor László biztosi jelölését.

Ezzel csak az a baj, hogy Andor László soha nem volt EP képviselő, így be sem tölthetett semmiféle parlamenti tisztséget, azaz a fideszes parlamenti képviselők soha nem szavazhattak ellene. Andor László az Európai Bizottság biztosa volt, ami ebből a szempontból egy másik kávéház.

Hírdetés

Kocsis Máté tehát teljesen igazat írt, érzékeltetve a magyarok jelentős részének igazság utáni vágyát, ami azt jelenti, hogy ezzel az ellenzékkel szemben nincs helye semmiféle nagyvonalúskodásnak, toleranciának. Ha ők ilyen arcátlan módon szembe mentek a magyar választók akaratával, akkor semmi nem indokolja, hogy a választáson kétharmados felhatalmazást elnyert Fidesz elnéző módon viselkedjen.

Orbán Viktor rádióinterjújában a témával kapcsolatban kifejtette: Jobboldali ökölszabály, hogy „a hazával nem szabad szembefordulni csak azért, hogy ártsunk a rivális pártnak. A baloldalon meg az a szabály, hogy a jobboldal gyengítéséért még az sem nagy ár, hogy közben ártanak Magyarországnak.”

Szabály ide, szabály oda, a magyarok sokmilliós tábora szerint az ellenzék internacionalista, nemzetellenes arcátlansága ezúttal már túlment minden határon. Épp ezért örömmel fogadná, ha magatartásuknak következményei volnának.    

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »