Sodró erejű képek: fideszes aláírásgyűjtőkön gúnyolódik a 444

Sodró erejű képek: fideszes aláírásgyűjtőkön gúnyolódik a 444

Húszéves az SZDSZ.

Győztes taktikán nem érdemes változtatni, ahogy csapaton sem. A haladó stratégia immár időtlen idők óta arra épül a magyar ugaron, hogy a haladó tábor kiválasztottjai gúnyolódnak a magyar választópolgárokon – mármint azokon, akiknek elvileg támogatniuk kéne a haladó politikát (szabad szóma, szabad szodómia stb.). A felszólítás nagyjából így néz ki: „Te ostoba, vidéki, bigott hülye paraszt! Szavazz rám, majd én megváltalak titeket!“

Ennek jegyében készítettek felesék egy mustrát a választópolgárokról/aláírásgyűjtőkről olyan keretezéssel, hogy a képen látható emberek cikik.

Reméljük, mindenki látott már élőben haladó újságírót. Mert ha látott, tudja, hogy nemcsak okosak, de nagyon szépek is. Így teljes joggal élcelődnek a főleg vidéki, főleg jobboldali választópolgárokon, bácsikon és kendős néniken.

De képzeljünk el egy alternatív aláírásgyűjtést, amitől ezek a szép és okos haladó firkászok nyomban elcsöppennének. Valahogy így mutatna a beszámoló:

„Tibi és Tomi (31, 40) már hét éve Neuköllnben él, és közösen egy kézműves vegán kávézót üzemeltetnek. Mint mondták, szeretik Berlin e negyedét, amelynek minden sarkából csak úgy árad a multikulturális báj. Minden reggel Juszuftól veszik a teljes kiőrlésű Laffát, és szomszédjukhoz, Tarkanhoz járnak át, ha elromlott valamelyik elektromos kütyüjük. Szakállukat Barber Shopokban igazítják ilyen tökéletesre, amit egy pakisztáni idegsebész fia üzemeltet. Általában csak a szüleiket látogatni járnak haza, illetve egészségügyi vizsgálatokra, ám ha fontos közügyekről van szó, azonnal útra kelnek. Mint mondják, fontos, hogy mindenki beleszóljon abba, ami Magyarországon történik, mert csak így lehet valódi változást elérni. Fiatalabb korukban az Európai Bizottságban dolgoztak gyakornokként, így már régóta tökéletesen beszélnek nyelveket. És nyilván angolul tudnak teljesen nem létező ügyekben kurva nagyokat fontoskodni.

E célból jöttek most is haza, hogy aláírásokat gyűjtsenek az olimpia ellen és a menekültekkel való emberi bánásmód mellett. Némi plusz, hogy mostanában mellékesben egy kis sajtkészítő manufaktúrát üzemeltetnek Berlin mellett, és ebből adnak kóstolókat az aláíróknak.

Hírdetés

Németországban ennél is aktívabbak politikailag. Rendszeres résztvevői a „Gegen Grenzen“ felvonulásnak, a „Koalák emberi jogaiért“ elnevezésű kezdeményezésnek, a „Több zöldet az óceánba, kímélő ételeket a bálnáknak“ platformnak, nevük mindig ott szerepel az AfD betiltását követelő petíciókon.

Kár, hogy Tibi és Tomi Berlinben élnek, mert elmaradott kis országunknak nagy szüksége volna ilyen aktív és tudatos polgárokra!“

Na, valahogy így.

Aztán majd megy a pislogás, ha jön az újabb kétharmad. Mert a kendős nénik egyetlen mozdulatában több bölcsesség van, mint a teljes haladó okoskodásban összesen.

Megadja Gábor – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »