Sneidernek diplomája sincs, mégis történész-demográfusként tetszelgett saját pártja előtt

Sőt "szociológiával foglalkozó szakember" is, derült ki a Jobbik mai kongresszusán. De hogy ez utóbbi alatt mire gondolt, az nem világos, hiszen azt sem tudhatjuk, hogy a jogi és államtudományi ismereteit már korábban bizonyító házalelnök ezúttal is sajátos jelentéssel ruházza-e fel a szavakat.

Mindenesetre a munkahelyét nem tájékoztatta túlképzettségéről, mert ott az idei választások után frissített adatai és önéletrajza szerint is csak a középiskolai szőlő- és gyümölcstermesztő végzettsége és a 2017-es történelem szakos abszolutóriuma szerepel. Persze biztosak vagyunk benne, hogy a pártelnöki kampány és a Jobbik szakadása során volt ideje lediplomáznia, sőt azóta akár szociológiai tanulmányokat is publikálni. Gondot az sem jelenthet, hogy az országgyűlési honlapján a diplomához és a nemzetközi szakirodalom ismeretéhez szükséges nyelvtudásnak sem látni nyomát, de tudható, hogy élt egy ideig külföldön, ki tudja, mi minden miatt szerénykedik. Ha pedig a professzor úrnak van segítője, aki helyette is beszél nyelveket, akkor nagy gond végképp nem lehet.

A kiváló vezetői képességekkel is rendelkező polihisztor az ellenállás, a féldiktatúra megdöntésének mestertervét is megosztotta: el lehet menni egy Orbán-báró vállalkozásához, s kitehetünk egy matricát "Ezt is loptad" felirattal. Ez teljesen átlagos felvetés lenne egy ifjúsági tagozatba éppen belépő kamasztól, de egy érett pártelnöktől, mint jóformán egyetlen módszer, egészen zseniális. Ideje mindenkinek fedezékbe húzódnia: bármikor a demokráciára szomjazó nép nyakába roskadhat az Orbán-rezsim.

Hírdetés

Sneider emellett bosszúállást ígért személyesen is "azokért a szenvedésekért, amiket én magam is megéltem", utalva bizonyára arra, hogy éhbérért kell üljön a Parlamentben, mint az egyik közjogi méltóság helyettese. Hősies ellenállásáról tanúbizonyságot téve kijelentette: "inkább bele fogok halni, de nem fogok fejet hajtani Orbán Viktor előtt".

Alább az N1TV videóján élvezhető a teljes beszéd. Ellenállásra fel!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »